Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi Csirkés-sajtos rakott tészta alap

1
.

Termékinformáció

A Maggi Csirkés-sajtos rakott tészta alappal tartalmas egytálételt készíthetünk a családnak. Előnye, hogy a tésztát no szükséges előfőzni, nyersen tehetjük a tepsibe, majd ráöntjük a csirkés-tejszínes szószt, végül pedig megszórjuk sajttal. Mindössze 20 perc alatt elkészül a sütőben.
A tasakba ráadásul olyan összetevőket tettünk, amiket a konyhában is megtalálhatsz.

Tudtad? Szárítás során az összetevők nedvességtartalmának nagy részét elvonjuk, ezzel megakadályozva a romlási folyamatokat, így tartósítószer hozzáadására már nincs szükség.

Minden MAGGI termék szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.

A termék no tartalmaz hozzáadott ízfokozót, a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot.

Próbáld ki a többi Maggi Újratöltve alapot is!
.

Összetevők

Szárított zöldségek 28,1% (vöröshagyma 14%, fokhagymapor 6%, pirospaprika, póréhagyma 3,4%), Burgonyakeményítő, BÚZALISZT, Sovány TEJPOR, Napraforgóolaj, Porított TEJSZÍN, Paprika-kivonat, Őrölt fűszerek (pirospaprika 1,2%, fekete bors 0,6%), Természetes aroma

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100g Egy adag készételben* RI %* egy adag készételben
Energia 1683 kJ
399 kcal
1792 kJ
429 kcal
22 %
Zsír 8.7 g 12.6 g 18 %
amelyből telített zsír 2.2 g 5.4 g 26 %
Szénhidrát 66.1 g 46.3 g 17 %
amelyből cukrok 14.9 g 4.5 g 5 %
Rost 6.3 g 2.6 g -
Fehérje 10.9 g 31.7 g 63 %
3 g 1.4 g 23 %
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Halak
igen
Halak és azokból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Mustár
nem
10. Mustár és abból készült termékek.
Puhatestűek
nem
Puhatestűek és abból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek

Igen - a recepttel kiegészítve
Nem - a recept szerint nincs adalékanyag
N / A - nincs megadva

.

Elkészítés:

Friss hozzávalók és elkészítési javaslat: 30 dkg csirkemell, 20 dkg tészta, 5 dkg reszelt sajt, 3 dl tejszín, 1 ek. olaj, 5 dl víz, só ízlés szerint 1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. A tasak tartalmát elkeverjük a tejszínnel, vízzel és ízlés szerinti sóval (javaslat: 6 g, kb. két csapott teáskanál), majd a húsra öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük. 2. A nyers tésztát egy közepes méretű tepsi/jénai tál aljára terítjük, a húsos mártást egyenletesen ráöntjük, hogy minden tésztát befedjen. 3. A tetejére szórjuk a sajtot és előmelegített sütőben 200 °C-on (légkeveréses sütőben 180 °C-on) kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10