Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi Csirkés-sajtos rakott tészta alap

.

Termékinformáció

A rohanós hétköznapok egyik kedvence lehet a megújult MAGGI Csirkés-sajtos rakott tészta alap, mellyel tartalmas egytálételt készíthetünk a családnak. Előnye, hogy a tésztát nem szükséges előfőzni, nyersen tehetjük a tepsibe, majd ráöntjük a csirkés-tejszínes szószt, végül pedig megszórjuk sajttal. Mindössze 20-25 perc alatt elkészül a sütőben. A teteje ropogós lesz, alatta viszont egy ízletes szaftos tésztaételt kapunk.

A tasakban a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot.

Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.

A termék természetes színezéket tartalmaz és hozzáadott aroma nélkül készül.

Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.

Kiszerelés: 39 g

Próbáld ki a többi megújult MAGGI alapot is!

.

Összetevők

burgonyakeményítő*, jódozott só, BÚZALISZT*, szárított zöldségek* (vöröshagyma 7,1%, fokhagymapor, pirospaprika, póréhagyma 2,7%), sovány TEJPOR*, szárított sült hagymadarabok* (vöröshagyma, napraforgóolaj), napraforgóolaj, színezék* (paprikakivonat), porított TEJSZÍN*, szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési
só), fűszerek* (paprikapor, feketebors, szerecsendió).

Tartalmazhat TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.

*Természetes összetevők.
 

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100g Egy adag készételben RI %*
Energia 1366 kJ
324 kcal
1759 kJ
421 kcal
21 %
Zsír 7.8 g 13.0 g 19 %
amelyből telített zsír 1.9 g 4.6 g 23 %
Szénhidrát 51.7 g 44.3 g 17 %
amelyből cukrok 10.5 g 3.4 g 4 %
Rost 5.4 g 2.5 g -
Fehérje 9.0 g 31.1 g 62 %
19.4 g 2.34 g 39 %
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Halak
igen
Halak és azokból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Mustár
nem
10. Mustár és abból készült termékek.
Puhatestűek
nem
Puhatestűek és abból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
30 dkg csirkemellfilé, 20 dkg fusilli tészta, 2 dl tejszín, 4 dl víz, 2 ek. olaj, 5 dkg reszelt sajt

1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. A tasak tartalmát elkeverjük a tejszínnel és a vízzel, majd a húsra öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük.
2. A nyers tésztát egy közepes méretű tepsi/jénai tál aljára terítjük, a húsos mártást egyenletesen ráöntjük, hogy minden tésztát befedjen.
3. A tetejére szórjuk a sajtot és előmelegített sütőben 200 °C-on
(légkeveréses sütőben 180 °C-on) kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
 

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10