Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
A halvásárlás 6 aranyszabálya

A halvásárlás 6 aranyszabálya

Tudjuk, hogy nem vagyunk nagy halfogyasztó nemzet, így nem meglepő az sem, ha sokan zavarba jönnek a halas pult előtt állva.

Van azonban néhány aranyszabály, ami segít eligazodni és jól választani, hogy biztosan friss hal kerüljön az ünnepi asztalra.

  • A friss halnak sosincs kellemetlen szaga. Ha ezt érezzük az üzletben, vagy a halárus előtt állva, jobb ha sarkon fordulunk.
  • Lehetőség szerint megbízható forrásból vásároljunk, például halkereskedőnél vagy piaci árusnál. Nemcsak a gyakran minőségibb kínálat miatt, hanem mert könnyen kaphatunk hozzáértő segítséget is, illetve, ha megkérjük, akkor akár az ünnepi, friss pontyot is pillanatok alatt konyhakész állapotra készítik nekünk.
  • A friss hal szeme mindig fényes és csillogó. Ha opálos, akkor túl sok jóval nem kecsegtet.
Maggi Magyaros Halászlékocka

Próbáld ki Maggi Magyaros Halászlékockánkat!

A magyaros jellegű halételeknek egyik fontos kelléke a MAGGI Magyaros Halászlékocka. Halászlé és halpaprikás ételek elkészítéséhez ajánljuk; halszelettel és tésztabetéttel kiegészítve ízletes levesként tálalható!
Megnézem a terméket
  • A kopoltyúja legyen élénkvörös, a húsa feszes.
  • A friss halat nem érdemes sokáig a hűtőben tárolni, legjobb, ha rögtön felhasználjuk, így érdemes a vásárlást így időzíteni. Ha mégis korábban beszerezzük egy-két napnál tovább semmiképp ne tároljuk a hűtőben, amit érdemes jó hűvösre, öt fok alá beállítani.
  • Ha fagyasztott hallal dolgozol, akkor ügyelj arra, hogy szakszerűen olvaszd ki. A mélyhűtőből először tedd a sima hűtőbe és hagyj neki időt, lehetőség szerint egy teljes éjszakát, hogy kiengedjen. Máskülönben, ha nem vagy résen, akkor szobahőmérsékleten gyorsan megromolhat.

Halas receptet keresel?

Halgombóc leves

Halgombóc leves

40 perc Közepes
Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

60 perc Közepes
Magyaros halpástétom

Magyaros halpástétom

30 perc Közepes
Palacsintabundás hal sajtszósszal

Palacsintabundás hal sajtszósszal

30 perc Közepes
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET