Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Halgombóc leves

Halgombóc leves

(0)
40 perc
Közepes
A halfiléből készült gombócokkal tartalmas levest készíthetünk, ebben a fogásban ráadásul a szálkák miatt sem kell aggódni.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
40  dkg
harcsa
10  dkg
sárgarépa
10  dkg
burgonya
1  kis
vöröshagyma
4  dkg
kenyér
5  dkg
gyufatészta
2  ek
olaj
1  l
forró víz
1  db
tojás
1  tk
citromlé
1  tk
só
1  csipet
frissen őrölt bors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
23.6 g
Energia
315.4 kcal
Zsír
15.2 g
Fehérje
20.6 g
Telített zsírok
5.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

40 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A felforrósított olajon futtassuk meg a hagymát, répát és a burgonyát, öntsük fel a vízzel, adjuk hozzá a MAGGI halászlékockákat.
  • 2. lépés

    10 perc
    A kenyeret áztassuk be egy kevés vízbe, majd csavarjuk ki. A harcsafilét, a kenyeret, a tojást, sót borsot és citromlevet botmixerrel pürésítsük.
  • 3. lépés

    20 perc
    Diónyi gombócokat készítsünk, tegyük a levesbe és adjuk hozzá a gyufatésztát is. Kb. 10-12 percig főzzük, amikorra a tészta is megpuhul.
Halgombóc leves

1. lépés 3

A felforrósított olajon futtassuk meg a hagymát, répát és a burgonyát, öntsük fel a vízzel, adjuk hozzá a MAGGI halászlékockákat.

Halgombóc leves

2. lépés 3

A kenyeret áztassuk be egy kevés vízbe, majd csavarjuk ki. A harcsafilét, a kenyeret, a tojást, sót borsot és citromlevet botmixerrel pürésítsük.

Halgombóc leves

3. lépés 3

Diónyi gombócokat készítsünk, tegyük a levesbe és adjuk hozzá a gyufatésztát is. Kb. 10-12 percig főzzük, amikorra a tészta is megpuhul.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
7 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Inspiriences
  • Karácsony
  • Leves
  • Leves
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Pontyhalászlé halgombóccal

    Pontyhalászlé halgombóccal

    95 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET