Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Palacsintabundás hal sajtszósszal

Palacsintabundás hal sajtszósszal

(0)
30 perc
Közepes
Szeretitek a fish and chips-et? Akkor ezért a sajtos verzióért egyenesen rajongani fogtok! Ropogós, vastag bunda és krémes sajtszósz, amiben tunkolhatjátok.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Tejszínes sajtos csirkemell alap
8  g
cukor
2  dl
tejszín
1  dl
víz
1  db
tojás
8  g
sütőpor
60  g
liszt
5  g
szódabikarbóna
2  db
ponty
60  g
Kukoricakeményítő
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
33.6 g
Energia
323.5 kcal
Zsír
11.8 g
Fehérje
19 g
Telített zsírok
5.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Keverjük össze a lisztet, a keményítőt, a szódabikarbónát, a sütőport és a cukrot.
  • 2. lépés

    6 perc
    Adjuk hozzá a lágyan felvert tojást, egy csipet sót és a vizet, majd lazán keverjük sűrű palacsintatésztává.
  • 3. lépés

    14 perc
    A haldarabkákat mártsuk a tésztába, majd forró olajban süssük ropogósra.
  • 4. lépés

    5 perc
    Közben keverjük ki a tasak tartalmát a tejszínnel és a vízzel és forraljuk 1-2 percig.
Palacsintabundás hal sajtszósszal

1. lépés 4

Keverjük össze a lisztet, a keményítőt, a szódabikarbónát, a sütőport és a cukrot.

Palacsintabundás hal sajtszósszal

2. lépés 4

Adjuk hozzá a lágyan felvert tojást, egy csipet sót és a vizet, majd lazán keverjük sűrű palacsintatésztává.

Palacsintabundás hal sajtszósszal

3. lépés 4

A haldarabkákat mártsuk a tésztába, majd forró olajban süssük ropogósra.

Palacsintabundás hal sajtszósszal

4. lépés 4

Közben keverjük ki a tasak tartalmát a tejszínnel és a vízzel és forraljuk 1-2 percig.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
6 + 9 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Magas fehérjetartalmú
  • Második fogás
  • Sült
  • Vacsora
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET