Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
A gyerekek kedvence: levesek, amikért rajonganak!

A gyerekek kedvence: levesek, amikért rajonganak!

Gyerekbarát leveseket és levesbetéteket ajánlunk az őszi napokra, amivel az egész családnak kedveskedhetsz.

Ősszel a meleg leves igazi lélekmelengető étel, ami tökéletesen illik a hűvös napokhoz. Amikor odakint fúj a szél és hullanak a levelek, egy tál gőzölgő leves otthonos hangulatot nyújt az egész családnak. A gyerekeknek is különösen jól fog esni az iskola és a különórák után. 

Próbáljátok ki a gyerekekkel a MAGGI Krémleveseket és MAGGI Paradicsomlevest!

Maggi Gombakrémleves

Maggi Gombakrémleves

Maggi Brokkolikrémleves

Maggi Brokkolikrémleves

MAGGI Paradicsomleves kagylótésztával

MAGGI Paradicsomleves kagylótésztával

Már az első kanál átmelegít, és segít ellazulni! Egyszerű, de finom alapanyagokból is igazi kulináris élményt alkothatsz.  

Csirkekrémleves szalonnás gombóccal

Ebben a receptben a kevés füstölt szalonna és burgonyagombóc a titka a jóízű, kiadós végeredménynek. 

Csirkekrémleves szalonnás gombóccal

Csirkekrémleves szalonnás gombóccal

Csirkekrémleves szalonnás gombóccal
Megnézem

A legegyszerűbb húsleves, laktató daragaluskával

A marhahúsleveshez sokféle finom levesbetét használható, de az egyik legtáplálóbb a daragaluska, amit ebben a receptben zöldfűszerekkel és vajjal készítettünk. 

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával

Marhahúsleves zöldfűszeres-vajas galuskával
Megnézem

Egy ízletes leves mindig remek ürügy arra, hogy összeüljetek a családdal vagy barátokkal. Nincs is jobb, mint egy nagy fazék leves, amit együtt elfogyasztotok egy hosszú nap után. Ha az őszi ízeket szeretnéd a legjobban kihasználni, akkor érdemes sütőtök receptes cikkünket (LINK: Szezonális zöldségek, sütőtök cikk) is megnézni! 

Egy jó levesbetét mindent visz 

Nem csak a gyerekeknek kedvezel, ha változatos, ötletes levesbetétekkel kísérletezel. Ehhez adunk most szuper ötleteket. 

Vicces levesbetétnek próbáld ki a krémlevesekhez a pattogatott kukoricát. Még egy zöld színű leves is vonzóbb lesz tőle! Kóstold meg krémes zöldborsó levesünkkel. 

Krémes zöldborsóleves

Ez az ínycsiklandó krémes zöldborsóleves mindössze negyedórát vesz igénybe. A krémleveshez burgonyát is felhasználhatsz, ha sűrűbb végeredményre vágysz.  

 

Krémes zöldborsóleves

Krémes zöldborsóleves

Krémes zöldborsóleves
Megnézem

Hogyan készíts leveshez roppanós sajtkorongot? A sajtot reszeld le és rakj sütőpapírra 5 cm átmérőjű kis kupacokat belőle, majd forró sütőben pár perc alatt pirítsd kerek, ropogós koronggá őket. Ezt bátran tálalhatod a leves mellé ropogtatni! 

Ha fűszeres ízvilágot szeretnétek, akkor a ti levesbetétetek a kolbászchips! Használj füstölt, kemény szárazkolbászt, mivel ez a fajta kevésbé zsírosodik és ropogósabb lesz sütés után. Szeleteld a kolbászt nagyon vékony karikákra. Minél vékonyabbak a szeletek, annál ropogósabb lesz a chips. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. Helyezd a kolbászkarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe, úgy, hogy ne fedjék egymást. Ezután tedd a tepsit az előmelegített sütőbe, és süsd a kolbászt körülbelül 10-15 percig. Figyelj rá, mert a vékony szeletek gyorsan megéghetnek. A megsült kolbász chips-eket helyezd papírtörlőre, hogy felszívja a felesleges zsiradékot. 

Ha kedvet kaptál ezekhez a szuper levesbetétekhez, próbáld ki őket finomabbnál-finomabb leveseinkkel is! 

Sajtkorong, zsemlekocka és kolbászchips is illik hozzájuk!

Sajtos brokkolikrémleves

Sajtos brokkolikrémleves

40 perc Könnyű
Kukorica krémleves csirkemellel

Kukorica krémleves csirkemellel

20 perc Könnyű
Csípős sült karfiol krémleves

Csípős sült karfiol krémleves

50 perc Könnyű
Petrezselymes-citromos karalábékrémleves

Petrezselymes-citromos karalábékrémleves

30 perc Könnyű
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET