A csirke vitathatatlanul az egyik leggyakrabban használt húsfajta, de abban azért egyetérthetünk, hogy nem túl izgalmas alapanyag. Ami viszont nagy előnye, hogy igen változatosan elkészíthető. Persze csak akkor, ha nem ragadsz le a hagyományos sült csirke recepteknél, hanem engeded szárnyalni a fantáziád, vagy kipróbálsz olyan egyszerű, de nagyszerű csirke recepteket, amilyeneket mi itt összegyűjtöttünk.
Ha szereted a rakott csirkét, akkor tudod, hogy ennek a csirkehúsnak nagyon jót tesz egy finom szósz, főleg, ha azzal aztán sütőben egybesütöd. Erre ez a négysajtos csirke recept nyújt remek alternatívát. Kezdő konyhatündéreknek is bátran ajánljuk, hiszen a MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alapnak köszönhetően úgy lesz ízletes az étel, hogy gyakorlatilag elronthatatlan.
Tegyél egy tepsire, összevágott zöldségeket – répát, hagymát, zellert, paprikát, céklát, édesburgonyát -, és kend meg vékonyan olajjal, és tedd ezt is a sütőbe. Ezzel az egyszerű módszerrel, míg a csirke a sütőben sül, a sült zöldségköret is elkészül, és lesz időd kifőzni az ebédhez egy adag barnarizst is. Így nem csak finom lesz, de a kiegyensúlyozott táplálkozásba is könnyen beilleszthető.
Az olasz konyha szerelmesei imádni fogják ezt a három olaszos csirke receptet, amik mellé az egészségtudatos táplálkozás jegyében ne felejts el salátát vagy friss zöldséget tálalni!
A Spenótot ebben a formájában még a gyerekek is szívesen megeszik majd, még akkor is, ha a spenótfőzelékért nem rajonganak. Itt ugyanis a főszerepet az omlósra sült csirkehús, az ínycsiklandó krémes, tejszínes szósz és a burgonyagombóc kapja. A MAGGI alapok itt is megkönnyítik a dolgodat.
Ha pedig még tovább bővítenéd csirkés receptgyűjteményed, böngéssz változatos, egyszerűen elkészíthető receptjeink között oldalunkon, és ne felejtsd el kipróbálni a My MenuIQ funkciót!