Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi Húsimádó Bolognai spagetti alap

0
.

Termékinformáció

Az ÚJ MAGGI Húsimádó Bolognai spagetti alap az egész család által kedvelt Bolognai alapot bolondítja meg. Olyan friss hozzávalókat kell hozzáadni, mint a bacon és a kolbász. Ezek a füstölt, házias ízek még izgalmasabbá teszik a már megszokott ízvilágot, így változatossá téve a család számára a heti menüt. Ismerős összetevők a Maggitól, és finom, füstölt ízű húsok, egy olyan bolognaiban, amiből mindenki szívesen repetázna! A tasakba ráadásul olyan összetevőket tettünk, amiket a konyhában is megtalálhatsz.

Tudtad? Szárítás során az összetevők nedvességtartalmának nagy részét elvonjuk, ezzel megakadályozva a romlási folyamatokat, így tartósítószer hozzáadására már nincs szükség.

Minden MAGGI termék szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.

A termék nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót, a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot.

Kiszerelés: 40 g

Próbáld ki a MAGGI Húsimádó Chilis bab alapot is!

.

Összetevők

Szárított zöldségek 59% (paradicsompor 45%, vöröshagymapor 10,4%, fokhagymapor 3,6%), Cukor, BÚZALISZT, Őrölt fűszerek 5,8% (pirospaprika, fehér bors, fekete bors, chilipaprika), Szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só), Fűszernövények 3% (oregánó, petrezselyemlevél, bazsalikom, kakukkfű), Napraforgóolaj, A százalékok az egy termékhez viszonyított arányt jelentik. Tartalmazhat: TEJET, TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100g Egy adag készételben RI %*
Energia 1478 kJ
350 kcal
2034 kJ
487 kcal
24 %
24 %
Zsír 3.2 g 18.1 g 26 %
amelyből telített zsír 0.4 g 5.1 g 25.50 %
Szénhidrát 62 g 61.2 g 24 %
amelyből cukrok 38.6 g 3.9 g 4 %
Rost 10.9 g 4.1 g -
Fehérje 12.7 g 18.6 g 37 %
2.1 g 1.9 g 32 %
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Halak
igen
Halak és azokból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Mustár
nem
10. Mustár és abból készült termékek.
Puhatestűek
nem
Puhatestűek és abból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
10 dkg darált hús, 5 dkg kolbász, 5 dkg bacon, 30 dkg spagetti, 1–2 ek. olaj, 3 l víz, só ízlés szerint.

1. A darált húst, a bacont és a kolbászt kevés olajon lepirítjuk, majd ízlés szerint sózzuk (javaslat: 4g, kb. egy csapott teáskanál).
2. A vizet és a tasak tartalmát a húsra öntjük és összekeverjük.
3. 10 percig főzzük folyamatos keverés mellett, majd főtt spagettivel tálaljuk.

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10