Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

(0)
45 perc
Közepes
Valamiért mindig népszerűbbek az apró, csinos kis gombócok, mit a klasszikus fasírozottak vagy a gyorsan összedobott darált húsos mártások. Itt pedig duplázzuk az olaszos fűszerezést: a húsgombócok sem a klasszikus ízűek, hanem a MAGGI Bolognai spagetti alap gazdag fűszereivel dobjuk fel őket, a mártás is olaszos, és tejszínnel selymesítjük, hogy jól befedje a tészta minden darabkáját.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Bolognai spagetti alap
50  dkg
darált hús
10  dkg
rozskenyér
15  dkg
sajt
3  ek
olaj
1  dl
forró víz
2  dl
tejszín
1  tk
só
2  dl
forró víz
40  dkg
tagliatelle
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
95.8 g
Energia
1019.9 kcal
Zsír
47.7 g
Fehérje
49.7 g
Telített zsírok
17.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

45 perc
  • 1. lépés

    2 perc
    A kenyeret egy pillanatra vízbe mártjuk, majd a vizet kinyomkodva belőle, elmorzsoljuk.
  • 2. lépés

    2 perc
    Elkeverjük a hússal, a Bolognai spagetti Alap felével és a sóval.
  • 3. lépés

    5 perc
    A fűszeres húsból fél evőkanálnyi darabokat kanalazunk és kis diónyi gombócokká gyúrjuk.
  • 4. lépés

    10 perc
    Egy nagy, mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, belerakjuk a húsgombócokat, és közepes lángon körkörösen rázogatva 6-8 perc alatt körbepirítjuk őket, majd hagyjuk kis lángon átsülni, néha átkevergetve.
  • 5. lépés

    8 perc
    Közben az utasítás szerint kifőzzük a tésztát.
  • 6. lépés

    17 perc
    A Bolognai Alap másik felét a gombócok közé szórjuk, felöntjük a tejszínnel és a tészta főzővizével, rászedjük a tésztát is, és 4-5 percig átforraljuk – ha a szósz nagyon sűrűsödne, szedjünk még hozzá a tészta vizéből.
  • 7. lépés

    1 perc
    Tálaláskor sajttal szórjuk meg.
Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

1. lépés 7

A kenyeret egy pillanatra vízbe mártjuk, majd a vizet kinyomkodva belőle, elmorzsoljuk.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

2. lépés 7

Elkeverjük a hússal, a Bolognai spagetti Alap felével és a sóval.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

3. lépés 7

A fűszeres húsból fél evőkanálnyi darabokat kanalazunk és kis diónyi gombócokká gyúrjuk.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

4. lépés 7

Egy nagy, mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, belerakjuk a húsgombócokat, és közepes lángon körkörösen rázogatva 6-8 perc alatt körbepirítjuk őket, majd hagyjuk kis lángon átsülni, néha átkevergetve.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

5. lépés 7

Közben az utasítás szerint kifőzzük a tésztát.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

6. lépés 7

A Bolognai Alap másik felét a gombócok közé szórjuk, felöntjük a tejszínnel és a tészta főzővizével, rászedjük a tésztát is, és 4-5 percig átforraljuk – ha a szósz nagyon sűrűsödne, szedjünk még hozzá a tészta vizéből.

Dupla bolognai húsgombócok tagliatellével

7. lépés 7

Tálaláskor sajttal szórjuk meg.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
4 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Második fogás
  • olasz
  • Sajttal
  • Sertéshús
  • Tej / krém alap
  • Teljes fogás
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Dupla sajtos töltött gombafejek

    Dupla sajtos töltött gombafejek

    40 perc Közepes
  • Duplasajtos zöldséges falatok

    Duplasajtos zöldséges falatok

    25 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET