A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd a tűzről levéve összekeverjük a fűszerpaprikával. Felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk, hogy a folyadék leapadjon.
2. lépés
10 perc
Közben a felkockázott húst összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, majd a serpenyőbe tesszük és barnára pirítjuk.
3. lépés
4 perc
Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, valamint egy kevés vizet, így pároljuk.
4. lépés
20 perc
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát és a burgonyát, majd a serpenyő tartalmához adjuk. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt készre pároljuk.
5. lépés
1 perc
Ha kész, hozzáadjuk a cukkinit is, összeforgatjuk, majd aprított petrezselyemlevéllel tálaljuk.
1. lépés
5
A vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd a tűzről levéve összekeverjük a fűszerpaprikával. Felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk, hogy a folyadék leapadjon.
2. lépés
5
Közben a felkockázott húst összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, majd a serpenyőbe tesszük és barnára pirítjuk.
3. lépés
5
Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, valamint egy kevés vizet, így pároljuk.
4. lépés
5
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát és a burgonyát, majd a serpenyő tartalmához adjuk. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt készre pároljuk.
5. lépés
5
Ha kész, hozzáadjuk a cukkinit is, összeforgatjuk, majd aprított petrezselyemlevéllel tálaljuk.