Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zöldségkeveréket 2-3 perc alatt pároljuk puhára a forró olajon, enyhén sózzuk, rakjuk félre.
Forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a halászlékockát, rakjuk bele a halszeleteket és fedő alatt, kis lángon 10 percig főzzük.
A halszeleteket rakjuk egy 1,5-2 dl-es formák aljára, osszuk el rá a zöldségeket is.
A zselatint locsoljuk meg a hideg vízzel, hagyjuk állni néhány percet, majd keverjük bele a forró lébe, pár percig kevergessük, míg teljesen felolvad, de ne forraljuk fel.
Öntsük a formákba, majd kihűlés után hűtsük a halkocsonyát legalább 2-3 órát hűtőben, míg teljesen megdermed.
Tálalhatjuk a formában, vagy a formákat rövid időre forró vízbe mártva tányérra borítva.