A hazai ízek szerelmese vagy? Akkor a Maggi Magyaros Gulyásleveskockával készített receptünket egyenesen imádni fogod! Az apró tasakban rejlő ízkocka egyébként tartósítószer-mentes és élénk piros színt kölcsönöz az ételeknek. Főzd össze a kockára vágott paradicsomot, paprikát és cukkinit, majd ízesítsd a markáns zamatú fokhagymával. A végeredmény pedig egy isteni, szaftos vega lecsó.
Hozzávalók
6
Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk. A paprikákat kicsumázzuk és feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. A cukkinit feldaraboljuk. A fokhagymát megpucoljuk.
Lépés2
5 perc
A hagymát az olajon pár perc alatt megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is és felöntjük a vízzel.
Lépés3
45 perc
A Maggi Magyaros Gulyásleveskockát a zöldségekhez morzsoljuk, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, ha szükséges és fedő alatt 45 perc alatt készre főzzük.
Lépés1
3
A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk. A paprikákat kicsumázzuk és feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. A cukkinit feldaraboljuk. A fokhagymát megpucoljuk.
Lépés2
3
A hagymát az olajon pár perc alatt megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is és felöntjük a vízzel.
Lépés3
3
A Maggi Magyaros Gulyásleveskockát a zöldségekhez morzsoljuk, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, ha szükséges és fedő alatt 45 perc alatt készre főzzük.
Hozzászólások 0