Táplálkozási tippek
-
Tálaljuk zöldséggel!
Tálaljuk nagy adag, friss zöldséggel!
A kiegyensúlyozott vagy változatos étkezés magában foglalja a kulcsfontosságú tápanyagokat és alapvető élelmiszer csoportokat, mint például zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék.
A MyMenu IQ™ létrehoz egy táplálkozási pontszámot, figyelembe véve a menü energia- és tápanyagtartalmát a táplálkozási ajánlásoknak megfelelően, egy átlagos felnőtt napi 2000 kcal-ás étrendje alapján.
MyMenu IQ™ útmutatást ad ahhoz, hogy te minél egészségtudatosabb ételkombinációt válassz egy 0-tól 100 pontig terjedő skálán, a főétkezésre összpontosítva.
Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Keverjük össze a MAGGI Rakott tészta alapot 200 ml vízzel és 200 ml tejszínnel, majd forraljuk fel egy lábasban. Forrás után még 3 percig főzzük.
Szeleteljük fel a szalonnát, reszeljük le a sajtot, karikázzuk fel a hagymát, és vágjuk csíkokra az uborkát.
A szalonnát serpenyőben enyhén megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, és 2-3 percig sütjük.
A kenyérszeleteket fektessük le egy hőálló tálba vagy tepsibe, kenjük meg az elkészített MAGGI Rakott tészta alap mártással, majd szórjuk rá a szalonnát, a hagymát, az uborkát és a sajtot. Ezután rakjunk rá egy újabb réteg kenyeret, és addig ismételjük a lépéseket, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A legtetejére utolsó rétegként a mártással megkent kenyér kerül, melyet sajttal szórunk meg.
Süssük 180°C-on kb. 30 percig.
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Elküldöm
Hozzászólások 0