Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

(0)
30 perc
Könnyű
A Tabbouleh saláta ideális azok számára, akik eredeti, keleti ízekre vágynak egyenesen az arab konyhából. Az ételt mi MAGGI Házias levesalappal dobtuk fel, a salátát pedig gránátalmával gazdagítottuk, ami különleges ízt és egy kis színt vitt bele. Ezt az ételt könnyedén elvihetik ételdobozokban az iskolába vagy munkába. A saláta remekül illik grillezett ételek vagy sült zöldségek mellé.

Hozzávalók

4

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
25  dkg
csirkemell
2  ek
MAGGI Házias levesalap - Tyúk
25  dkg
kuszkusz
1  csokor
petrezselyem
20  dkg
Feta sajt
1  db
gránátalma
2  ek
tökmag
2  ek
napraforgómag
1  csipet
só
1  gerezd
fokhagyma
2  ek
olívaolaj
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
77.3 g
Energia
755.8 kcal
Zsír
37.7 g
Fehérje
28.7 g
Telített zsírok
11.9 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Száraz serpenyőben addig sütjük a tökmagot és a napraforgómagot olaj nélkül, amíg ropogósak és aranyszínűek nem lesznek. Ezután öntsük őket egy külön tálba.
  • 2. lépés

    5 perc
    A csirkemellet fűszerezzük borssal, és kenjük meg 1 evőkanál MAGGI levesalappal. Ha lehetséges, hagyjuk a húst legalább fél órán át pácolódni. Ezután serpenyőben olívaolajon aranybarnára sütjük, majd félretesszük.
  • 3. lépés

    15 perc
    Ugyanebben az edényben keverjük össze a kuszkuszt, a pörkölt magok felét és 2 csésze forrásban lévő vizet. Tegyük félre lefedve körülbelül 15 percig, amíg a kuszkusz fel nem szívja az összes folyadékot.
  • 4. lépés

    4 perc
    Ezután keverjük össze a kuszkuszt a gránátalmamagokkal és az apróra vágott petrezselymmel, fokhagymával és fűszerezzük borssal.
  • 5. lépés

    1 perc
    Tálaljuk a salátát apróra vágott csirkével, maradék pörkölt magvakkal és morzsolt feta sajttal.
Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

1. lépés 5

Száraz serpenyőben addig sütjük a tökmagot és a napraforgómagot olaj nélkül, amíg ropogósak és aranyszínűek nem lesznek. Ezután öntsük őket egy külön tálba.

Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

2. lépés 5

A csirkemellet fűszerezzük borssal, és kenjük meg 1 evőkanál MAGGI levesalappal. Ha lehetséges, hagyjuk a húst legalább fél órán át pácolódni. Ezután serpenyőben olívaolajon aranybarnára sütjük, majd félretesszük.

Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

3. lépés 5

Ugyanebben az edényben keverjük össze a kuszkuszt, a pörkölt magok felét és 2 csésze forrásban lévő vizet. Tegyük félre lefedve körülbelül 15 percig, amíg a kuszkusz fel nem szívja az összes folyadékot.

Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

4. lépés 5

Ezután keverjük össze a kuszkuszt a gránátalmamagokkal és az apróra vágott petrezselymmel, fokhagymával és fűszerezzük borssal.

Tabbouleh – csirke, kuszkusz és gránátalma-saláta

5. lépés 5

Tálaljuk a salátát apróra vágott csirkével, maradék pörkölt magvakkal és morzsolt feta sajttal.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
16 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Csirke
  • Ebéd
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Grillezett
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Közel-Kelet
  • Rostforrás
  • Sajt
  • Sajttal
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Új egészség
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Friss, fűszeres quinoa tabbouleh

    Friss, fűszeres quinoa tabbouleh

    30 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET