Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

0
40perc
Könnyű
A rendszeres halfogyasztás számos pozitív élettani hatással bír. A MAGGI halas ételekhez ajánlott alapjai, inspirációt és új ötleteket biztosítanak a halfogyasztáshoz, még akkor is ha kevés idő jut a főzésre, de valami finom és tápláló ételre vágyunk. Új alapunkat elsősorban tőkehallal ajánljuk, mely egy fehér húsú tengeri hal, ami az egyik legismertebb és legkedveltebb alapanyaga a halételeknek. Sült tőkehal zöldfűszeres krémes mártásban metélőhagymával és petrezselyemmel sütőben sütve, hogy az ízek még jobban összeérjenek. Szempillantás alatt kész, garantáltan működik és mennyeien finom. Kell ennél több?

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1  tasak
Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap
200  ml
tejszín
400  g
halfilé

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
501.31 kcal
Fehérje
34.95 g
Szénhidrát
12.54 g
Telített zsírok
8.4 g
Zsír
24.69 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
5 perc
A halszeleteket egy jénai tálba tesszük.
2. lépés
5 perc
A tasak tartalmát elkeverjük 50 ml vízzel és 200 ml tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.
3. lépés
30 perc
Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200°C-on (légkeverés esetén 170°C-on) kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Sült hal zöldfűszeres mártásban

1. lépés 3

A halszeleteket egy jénai tálba tesszük.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

2. lépés 3

A tasak tartalmát elkeverjük 50 ml vízzel és 200 ml tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.

Sült hal zöldfűszeres mártásban

3. lépés 3

Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200°C-on (légkeverés esetén 170°C-on) kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév