Serpenyős töltött tésztacsiga
45perc
Könnyű
Ezek a finom, nagyméretű csigák csak egy finom töltelékre várnak. Az előfőzött tésztát marhahússal és bolognai szósszal töltve sütjük készre – egyszerűbb és gyorsabb, mint a lasagne.
1 tasak
50 dkg
darált marhahús
40 dkg
tagliatalle tészta
20 dkg
mozzarella sajt
1 fej
vöröshagyma
7 dl
forró víz
4 ek
olaj
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
1101.26 kcal
Szénhidrát
83.48 g
Fehérje
43.51 g
Zsír
64.52 g
Telített zsírok
23.02 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
45 perc
1. lépés
10 perc
A tésztát lobogó vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
2. lépés
10 perc
Közben az olajon megfuttatjuk a hagymát, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk.
3. lépés
5 perc
Hozzáadjuk a MAGGI Bolognai spagetti alapot és a vizet, 4-5 perc alatt összeforraljuk.
4. lépés
20 perc
A tésztacsigákat egy nagy serpenyőbe sorakoztatjuk, megtöltjük a hússal és a mozzarellakockákkal, ráöntjük a szószt és 200 fokos sütőben 15–20 perc alatt megsütjük.
Hozzászólások 0