Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó főzelék

(0)
522 perc
Közepes

Hozzávalók

4

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kocka
Maggi Erőleveskocka
360  g
Borsó, zöld, hasított, érett magvak, nyers
1  l
forró víz
3  ek
finomliszt
3  ek
tejföl
2  db
babérlevél
2  tk
édes őrölt pirospaprika
2  gerezd
fokhagyma
40  g
Zsírszalonna
1  tk
feketebors
1  ek
Ecet, desztillált
1  ek
olaj
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
66.5 g
Energia
427.5 kcal
Zsír
8.8 g
Fehérje
24.1 g
Telített zsírok
2.9 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

522 perc
  • Sárgaborsó áztatása

    480 perc
    Öblítsd le a sárgaborsót, és áztasd egy éjszakán át.
  • Leöblítés és főzés

    19 perc
    Szűrd le, és öblítsd le újra, majd kezdd el főzni vízben. Add hozzá a Maggi Erőleveskockákat, a babérleveleket és a borsot.
  • Rántás készítése

    7 perc
    Készíts egy rántást liszttel és olajjal, majd a tűzről lehúzva adj hozzá zúzott fokhagymát és fűszerpaprikát. A csomók elkerülése érdekében hideg vízzel hígítsd.
  • Sárgaborsó főzelék sűrítése

    5 perc
    Amikor a sárgaborsó megpuhult, sűrítsük be a főzeléket a rántással.
  • Tejföl hozzáadása

    5 perc
    A főzelék egy részét vedd ki az edényből, és keverd össze egy kis tejföllel a hőkiegyenlítés céljából, majd a keveréket add hozzá a főzelékhez.
  • Utóízesítés

    1 perc
    Ízlés szerint néhány csepp ecettel ízesítsd.
  • Szalonna pirítása, tálalás

    5 perc
    Egy serpenyőben pirítsd meg a szalonnát ropogósra, és tálald a főzelék tetejére.
Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó áztatása 7

Öblítsd le a sárgaborsót, és áztasd egy éjszakán át.

Sárgaborsó főzelék

Leöblítés és főzés 7

Leöblítés és főzés Leöblítés és főzés

Szűrd le, és öblítsd le újra, majd kezdd el főzni vízben. Add hozzá a Maggi Erőleveskockákat, a babérleveleket és a borsot.

Sárgaborsó főzelék

Rántás készítése 7

Rántás készítése Rántás készítése

Készíts egy rántást liszttel és olajjal, majd a tűzről lehúzva adj hozzá zúzott fokhagymát és fűszerpaprikát. A csomók elkerülése érdekében hideg vízzel hígítsd.

Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó főzelék sűrítése 7

Sárgaborsó főzelék sűrítése Sárgaborsó főzelék sűrítése

Amikor a sárgaborsó megpuhult, sűrítsük be a főzeléket a rántással.

Sárgaborsó főzelék

Tejföl hozzáadása 7

Tejföl hozzáadása Tejföl hozzáadása Tejföl hozzáadása

A főzelék egy részét vedd ki az edényből, és keverd össze egy kis tejföllel a hőkiegyenlítés céljából, majd a keveréket add hozzá a főzelékhez.

Sárgaborsó főzelék

Utóízesítés 7

Utóízesítés Utóízesítés Utóízesítés

Ízlés szerint néhány csepp ecettel ízesítsd.

Sárgaborsó főzelék

Szalonna pirítása, tálalás 7

Szalonna pirítása, tálalás Szalonna pirítása, tálalás

Egy serpenyőben pirítsd meg a szalonnát ropogósra, és tálald a főzelék tetejére.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • Család barát
  • Ebéd
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hüvelyesek / Lencse / Bab
  • Inspiriences
  • Magas fehérjetartalmú
  • Magas rosttartalmú
  • magyar konyha
  • Rostforrás
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Sárgaborsóleves kolbásszal

    Sárgaborsóleves kolbásszal

    100 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET