Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Sárgaborsóleves kolbásszal

Sárgaborsóleves kolbásszal

(0)
100 perc
Könnyű
A házi készítésű sárgaborsóleves kolbásszal, fokhagymával és majorannával fűszerezve tökéletes választás a hideg hónapokra. Gazdag, füstös ízét a pirított szalonnának köszönheti, a végeredményt pedig a Maggi Zöldségleveskockái teszik igazán teljessé. Tálaljuk friss petrezselyemmel és teljes kiőrlésű pirítóssal.

Hozzávalók

8

Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  db
Maggi Zöldségleveskocka
200  g
Borsó, érett szemek, csíra, nyers
200  g
Füstölt kolbász, sertés
4  közepes
újburgonya
100  g
Sertés, friss, hátszalonna, nyers
20  g
liszt
2  ek
Olaj, repce
1  gerezd
fokhagyma
0.5  tk
majoránna
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
26.1 g
Energia
325.5 kcal
Zsír
22 g
Fehérje
7.7 g
Telített zsírok
6.7 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

100 perc
  • 1. lépés

    1 perc
    A Maggi Zöldségleveskockákból készítsünk alaplevet. A borsóra öntsünk rá 2 csésze alaplevet, és forraljuk fel.
  • 2. lépés

    60 perc
    Tegyük félre 2 órára.
  • 3. lépés

    20 perc
    Adjunk a borsóhoz 3 csésze alaplevet (egy csészényit hagyjunk meg), és főzzük az egészet.
  • 4. lépés

    10 perc
    Hámozzuk, mossuk meg és kockázzuk fel a burgonyát. Adjuk hozzá a leveshez. A kolbászt vágjuk karikákra, és szintén adjuk a leveshez. A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy evőkanál olajban kisütjük. Ha kész, szintén tegyük a levesbe.
  • 5. lépés

    2 perc
    Hámozzuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Pirítsuk meg az olajban. Adjuk a leveshez. Adjuk hozzá a majorannát is.
  • 6. lépés

    2 perc
    Készítsünk az olajból és a lisztből habarást, amit a hideg alaplével elkeverünk.
  • 7. lépés

    5 perc
    Forraljuk fel a levessel együtt. Fűszerezzük borssal, sóval és zúzott fokhagymával.
Sárgaborsóleves kolbásszal

1. lépés 7

A Maggi Zöldségleveskockákból készítsünk alaplevet. A borsóra öntsünk rá 2 csésze alaplevet, és forraljuk fel.

Sárgaborsóleves kolbásszal

2. lépés 7

Tegyük félre 2 órára.

Sárgaborsóleves kolbásszal

3. lépés 7

Adjunk a borsóhoz 3 csésze alaplevet (egy csészényit hagyjunk meg), és főzzük az egészet.

Sárgaborsóleves kolbásszal

4. lépés 7

Hámozzuk, mossuk meg és kockázzuk fel a burgonyát. Adjuk hozzá a leveshez. A kolbászt vágjuk karikákra, és szintén adjuk a leveshez. A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy evőkanál olajban kisütjük. Ha kész, szintén tegyük a levesbe.

Sárgaborsóleves kolbásszal

5. lépés 7

Hámozzuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Pirítsuk meg az olajban. Adjuk a leveshez. Adjuk hozzá a majorannát is.

Sárgaborsóleves kolbásszal

6. lépés 7

Készítsünk az olajból és a lisztből habarást, amit a hideg alaplével elkeverünk.

Sárgaborsóleves kolbásszal

7. lépés 7

Forraljuk fel a levessel együtt. Fűszerezzük borssal, sóval és zúzott fokhagymával.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
7 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Hüvelyesek / Lencse / Bab
  • könnyű
  • Krumpli
  • Leves
  • Leves
  • magyar konyha
  • Örökség
  • Sertéshús
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET