Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ramen – japán leves

(0)
120perc
Közepes
A Ramen leves egy rendkívül ízletes japán húsleves, amelyet általában vörös húsokból készítenek. Mindenképp érdemes kipróbálni. Nem kell félni, a házi Ramen olyan alapanyagokból készül, amelyeket szinte bármelyik boltban könnyen beszerezhetünk. A leves különleges ízét az egzotikus fűszereknek és gyógynövényeknek – különösen a koriandernek, a gyömbérnek és az ánizsnak – köszönheti, és persze a MAGGI Házias levesalapnak. Készen állsz egy gasztronómiai utazásra Ázsia ízletes régióiba?

Hozzávalók

-
6
+

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

3  l
víz
50  dkg
sertésszelet
1  fej
vöröshagyma
2  db
sárgarépa
6  gerezd
fokhagyma
1  db
ánizsszem
0.5  tk
koriander
1  db
gyömbér
3  ek
szójaszósz
1  tk
szezámolaj
1  csokor
koriander
1  csokor
újhagyma
4  db
tojás
1  csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
199.15 kcal
Fehérje
24.15 g
Szénhidrát
10.19 g
Telített zsírok
2.08 g
Zsír
7.28 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

120 perc
1. lépés
10 perc
Mossuk meg a húst, tegyük egy nagy edénybe, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk fel.
2. lépés
70 perc
A vöröshagymát megpucoljuk, és negyedekre vágjuk. A sárgarépát is meghámozzuk, nagy darabokra vágjuk, majd a vöröshagymával együtt a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a többi fűszert. Az egészet lefedve pároljuk körülbelül 1 órán át. Ezután vegyük ki a húst az edényből.
3. lépés
25 perc
Csöpögtessük le a húst, fűszerezzük sóval és borssal, aztán tegyük be körülbelül 20 percig sülni a 200oC -ra előmelegített sütőbe, hogy ropogós legyen.
4. lépés
5 perc
Adjuk hozzá a MAGGI Házias levesalapot a leveshez, és fűszerezzük borssal, ízesítsük opcionálisan szójaszósszal vagy szezámolajjal.
5. lépés
10 perc
A levest friss tésztával, sült szalonnával, lágytojással, valamint rengeteg korianderrel és apróra vágott zöldhagymával tálaljuk.
Ramen – japán leves

1. lépés 5

Mossuk meg a húst, tegyük egy nagy edénybe, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk fel.

Ramen – japán leves

2. lépés 5

A vöröshagymát megpucoljuk, és negyedekre vágjuk. A sárgarépát is meghámozzuk, nagy darabokra vágjuk, majd a vöröshagymával együtt a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a többi fűszert. Az egészet lefedve pároljuk körülbelül 1 órán át. Ezután vegyük ki a húst az edényből.

Ramen – japán leves

3. lépés 5

Csöpögtessük le a húst, fűszerezzük sóval és borssal, aztán tegyük be körülbelül 20 percig sülni a 200oC -ra előmelegített sütőbe, hogy ropogós legyen.

Ramen – japán leves

4. lépés 5

Adjuk hozzá a MAGGI Házias levesalapot a leveshez, és fűszerezzük borssal, ízesítsük opcionálisan szójaszósszal vagy szezámolajjal.

Ramen – japán leves

5. lépés 5

A levest friss tésztával, sült szalonnával, lágytojással, valamint rengeteg korianderrel és apróra vágott zöldhagymával tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév