Ezt az ételt 1 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tojásokat 7 percesre főzzük, azaz forrástól számított 7 percig forraljuk, majd jeges vízben lehűtjük őket.
A tojásokat megpucoljuk.
A marinádhoz minden alkotóelemet (nádcukor, rizsecet, szezámmag, szójaszósz) összekeverünk egy magas falú dobozban.
Óvatosan belehelyezzük a megpucolt tojásokat a keverékbe.
A tojásokat a hűtőbe tesszük és minimum 6, maximum 12 órán át hagyjuk a marinádban.
Az Erőleveskockát és a Maggi Magic Asia Instant tészta fűszereit felforraljuk 600 ml vízben.
A forró alaplébe dobjuk a nagyobb darabokra vágott újhagymát és a szeletekre vágott gombát és fokhagymát.
A Magic Asia Instant tésztáját egy tálba tesszük, és leforrázzuk annyi vízzel, ami pont ellepi.
2-3 perc múlva, ha megfőtt a tészta, leszűrjük, és hideg vízzel átmossuk.
Végül a tésztát, az újhagymát és a gombát egy mély tányérba tesszük, majd felöntjük a forró alaplével.
Szezámmaggal, újhagymával és félbevágott marinált tojással tálaljuk.