Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Ramen – japán leves

Ramen – japán leves

(0)
120 perc
Közepes
A Ramen leves egy rendkívül ízletes japán húsleves, amelyet általában vörös húsokból készítenek. Mindenképp érdemes kipróbálni. Nem kell félni, a házi Ramen olyan alapanyagokból készül, amelyeket szinte bármelyik boltban könnyen beszerezhetünk. A leves különleges ízét az egzotikus fűszereknek és gyógynövényeknek – különösen a koriandernek, a gyömbérnek és az ánizsnak – köszönheti, és persze a MAGGI Házias levesalapnak. Készen állsz egy gasztronómiai utazásra Ázsia ízletes régióiba?

Hozzávalók

6

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  l
víz
2  ek
MAGGI Házias levesalap - Marha
50  dkg
sertésszelet
1  fej
vöröshagyma
2  db
sárgarépa
6  gerezd
fokhagyma
1  db
ánizsszem
0.5  tk
koriander
1  db
gyömbér
3  ek
szójaszósz
1  tk
szezámolaj
1  csokor
koriander
1  csokor
újhagyma
4  db
tojás
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
10.2 g
Energia
199.2 kcal
Zsír
7.3 g
Fehérje
24.1 g
Telített zsírok
2.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

120 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    Mossuk meg a húst, tegyük egy nagy edénybe, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk fel.
  • 2. lépés

    70 perc
    A vöröshagymát megpucoljuk, és negyedekre vágjuk. A sárgarépát is meghámozzuk, nagy darabokra vágjuk, majd a vöröshagymával együtt a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a többi fűszert. Az egészet lefedve pároljuk körülbelül 1 órán át. Ezután vegyük ki a húst az edényből.
  • 3. lépés

    25 perc
    Csöpögtessük le a húst, fűszerezzük sóval és borssal, aztán tegyük be körülbelül 20 percig sülni a 200oC -ra előmelegített sütőbe, hogy ropogós legyen.
  • 4. lépés

    5 perc
    Adjuk hozzá a MAGGI Házias levesalapot a leveshez, és fűszerezzük borssal, ízesítsük opcionálisan szójaszósszal vagy szezámolajjal.
  • 5. lépés

    10 perc
    A levest friss tésztával, sült szalonnával, lágytojással, valamint rengeteg korianderrel és apróra vágott zöldhagymával tálaljuk.
Ramen – japán leves

1. lépés 5

Mossuk meg a húst, tegyük egy nagy edénybe, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk fel.

Ramen – japán leves

2. lépés 5

A vöröshagymát megpucoljuk, és negyedekre vágjuk. A sárgarépát is meghámozzuk, nagy darabokra vágjuk, majd a vöröshagymával együtt a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a többi fűszert. Az egészet lefedve pároljuk körülbelül 1 órán át. Ezután vegyük ki a húst az edényből.

Ramen – japán leves

3. lépés 5

Csöpögtessük le a húst, fűszerezzük sóval és borssal, aztán tegyük be körülbelül 20 percig sülni a 200oC -ra előmelegített sütőbe, hogy ropogós legyen.

Ramen – japán leves

4. lépés 5

Adjuk hozzá a MAGGI Házias levesalapot a leveshez, és fűszerezzük borssal, ízesítsük opcionálisan szójaszósszal vagy szezámolajjal.

Ramen – japán leves

5. lépés 5

A levest friss tésztával, sült szalonnával, lágytojással, valamint rengeteg korianderrel és apróra vágott zöldhagymával tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
7 + 4 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • A sütőből
  • Authencity
  • Ázsiai stílusú
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Előétel
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • japán
  • Leves
  • Leves
  • Magas fehérjetartalmú
  • Sertéshús
  • tojás
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Egyszerű Ramen

    Egyszerű Ramen

    61 perc Közepes
  • Ramen leves

    Ramen leves

    22 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET