Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Válassz a hozzávalók közül
Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.
Átforgatjuk a hagymán a kukoricát, rászórjuk a Maggi alapot, felöntjük a vízzel és felforraljuk.
Egy tepsibe, vagy sütőtálba merjük a kukoricás ragu harmadát, ráteszünk egy réteg tortillát. Ezt még kétszer megismételjük.
Következik egy réteg tejföl.
A sajtot lereszeljük, összekeverjük egy marék összemorzsolt tortillával, és ezzel szórjuk meg az étel tetejét.
180 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Tálalásnál szórhatunk rá friss jalapenot.
További izgalmas receptek