Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tegyük fel a zöldbabot főni bő, sós vízben, és főzzük 8 percig, amíg roppanósra puhul. Szűrjük le, és tegyük félre.
A lazacfiléket ízesítsük a Maggi Fokhagymás szójás pirított tészta fűszerkeverékének a felével (a másik felét tegyük félre későbbre). Hevítsünk fel egy kevés olívaolajat egy serpenyőben, és süssük meg a lazacot mindkét oldalán, amíg szép aranybarna színt kap és átsül.
Egy wokban vagy nagy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olívaolajat. Adjuk hozzá az előfőzött zöldbabot és a csíkokra vágott sárga paprikát, majd pirítsuk őket 5 percig, amíg enyhén megpuhulnak.
Keverjük össze a maradék fűszerkeveréket 300 ml vízzel, majd öntsük a zöldségekre. Forraljuk fel, hogy az ízek összeérjenek.
Tegyük a nyers tésztát a serpenyőbe, és főzzük, amíg a tészta felszívja a folyadékot és megpuhul.
Adjuk hozzá a mungóbabcsírát a tésztához, és főzzük további 3 percig, hogy enyhén megpuhuljon.
Osszuk el a pirított tésztát tányérokra, helyezzük rá a sült lazacfiléket, és szórjuk meg pirított szezámmaggal. Tálaljuk azonnal.