Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Minden hozzávalót összegyúrunk. Mi egy dagasztógéppel oldottuk meg a műveletet. 🙂
Egy tepsit kikenünk olívaolajjal és eligazgatjuk benne a tésztát, hogy körülbelül 2 cm vastagon legyen. Akkora tepsit válasszunk, hogy a tésztának legyen helye minden irányba kelni.
Letakarva a duplájára kelesztjük.
Kelés után liszttel meghintett deszkára borítjuk, a tetejét is meghintjük liszttel, és pizzavágó segítségével 8 egyenlő nagyságú darabra vágjuk.
200 fokon körülbelül 30 percig sütjük szilikonos sütőpapírral borított lemezen.