A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
10 perc
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
2 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
15 perc
A káposztaleveleket leforrázzuk, majd egy kisebb tepsibe rétegezzük úgy, hogy az alsó és a felső réteg is kelkáposzta legyen. Minden réteg közé maadsam sajtot morzsolunk.
5. lépés
20 perc
Sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük és tálaljuk.
1. lépés
5
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
5
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
5
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
5
A káposztaleveleket leforrázzuk, majd egy kisebb tepsibe rétegezzük úgy, hogy az alsó és a felső réteg is kelkáposzta legyen. Minden réteg közé maadsam sajtot morzsolunk.
5. lépés
5
Sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük és tálaljuk.
Hozzászólások 0