Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

0
50 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 ek
olaj
2 dkg
vaj
8 dl
víz
10 levél
kelkáposzta
20 dkg
sajt

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
431.19 kcal
Szénhidrát
32.37 g
Fehérje
22.56 g
Zsír
24.88 g
Telített zsírok
12.98 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
3 perc
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
10 perc
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
2 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
15 perc
A káposztaleveleket leforrázzuk, majd egy kisebb tepsibe rétegezzük úgy, hogy az alsó és a felső réteg is kelkáposzta legyen. Minden réteg közé maadsam sajtot morzsolunk.
5. lépés
20 perc
Sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük és tálaljuk.
Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

1. lépés 5

A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.

Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

2. lépés 5

A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.

Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

3. lépés 5

Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.

Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

4. lépés 5

A káposztaleveleket leforrázzuk, majd egy kisebb tepsibe rétegezzük úgy, hogy az alsó és a felső réteg is kelkáposzta legyen. Minden réteg közé maadsam sajtot morzsolunk.

Négysajtos, kölesből készült vegetáriánus rakott kel

5. lépés 5

Sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük és tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév