Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Milánói tésztasaláta

0
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 ek
3 dl
víz
10 dkg
bacon
40 dkg
farfalle tészta
20 dkg
csiperkegomba

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
317.18 kcal
Fehérje
11.42 g
Szénhidrát
40.03 g
Telített zsírok
3.83 g
Zsír
12.02 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
15 perc
A tésztát bő, forrásban lévő sós vízbe rakjuk, megkeverjük és ízlés szerint kissé keményebbre, mint az olaszok, vagy puhára  (ekkor kb. 15 perc kell a főzéshez) főzzük, leszűrjük.
2. lépés
5 perc
Közben kis lángon lassan megpirítjuk a bacont, kiszedjük a zsírjából, és rajta megpirítjuk a vékonyra szeletelt gombát.
3. lépés
10 perc
Visszatesszük a megpirult baconkockákat, hozzáadjuk a milánói alapot, a vizet, 10 percig kevergetve főzzük, a leszűrt tésztára öntjük és lefedjük; hagyjuk, hogy a tészta beszívja az ízletes szószt, néha átkeverjük.
4. lépés
5 perc
Behűtve – néhány órán belül, mivel a gomba romlékony – tálaljuk.
Milánói  tésztasaláta

1. lépés 4

A tésztát bő, forrásban lévő sós vízbe rakjuk, megkeverjük és ízlés szerint kissé keményebbre, mint az olaszok, vagy puhára  (ekkor kb. 15 perc kell a főzéshez) főzzük, leszűrjük.

Milánói  tésztasaláta

2. lépés 4

Közben kis lángon lassan megpirítjuk a bacont, kiszedjük a zsírjából, és rajta megpirítjuk a vékonyra szeletelt gombát.

Milánói  tésztasaláta

3. lépés 4

Visszatesszük a megpirult baconkockákat, hozzáadjuk a milánói alapot, a vizet, 10 percig kevergetve főzzük, a leszűrt tésztára öntjük és lefedjük; hagyjuk, hogy a tészta beszívja az ízletes szószt, néha átkeverjük.

Milánói  tésztasaláta

4. lépés 4

Behűtve – néhány órán belül, mivel a gomba romlékony – tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév