A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A marhahúst elkeverjük a sóval és a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alappal. A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.
2. lépés
5 perc
A húsmasszából négy, ujjnyi vastag, kb. 10 cm átmérőjű húspogácsát formázunk, majd a húspogácsákat négy szelet baconbe tekerjük, kettővel-kettővel hosszában és keresztben.
3. lépés
8 perc
Grill lapon vagy vastag grillserpenyőben közepes lángon, oldalanként kb. 4-4 perc alatt megsütjük a húst. A pogácsákat időnként húslapáttal finoman nyomjuk a serpenyőhöz, hogy a hús gyorsabban átsüljön, a bacon pedig enyhén, egyenletesen megpiruljon.
4. lépés
7 perc
Hamburgerzsemlében, a húsra lilahagyma- és paradicsom szeleteket, salátaleveket pakolva, ízlés szerint csípős szósszal koronázva tálaljuk.
1. lépés
4
A marhahúst elkeverjük a sóval és a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alappal. A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.
2. lépés
4
A húsmasszából négy, ujjnyi vastag, kb. 10 cm átmérőjű húspogácsát formázunk, majd a húspogácsákat négy szelet baconbe tekerjük, kettővel-kettővel hosszában és keresztben.
3. lépés
4
Grill lapon vagy vastag grillserpenyőben közepes lángon, oldalanként kb. 4-4 perc alatt megsütjük a húst. A pogácsákat időnként húslapáttal finoman nyomjuk a serpenyőhöz, hogy a hús gyorsabban átsüljön, a bacon pedig enyhén, egyenletesen megpiruljon.
4. lépés
4
Hamburgerzsemlében, a húsra lilahagyma- és paradicsom szeleteket, salátaleveket pakolva, ízlés szerint csípős szósszal koronázva tálaljuk.