Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mexikói hamburger baconnel

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
darált marhahús
16 szelet
bacon
4 db
hamburger zsemle
1 fej
saláta
2 nagy
paradicsom
1 fej
lilahagyma
2 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1102.9 kcal
Fehérje
64.4 g
Szénhidrát
90.34 g
Zsír
52.44 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
10 perc
A marhahúst elkeverjük a sóval és a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alappal. A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.
2. lépés
5 perc
A húsmasszából négy, ujjnyi vastag, kb. 10 cm átmérőjű húspogácsát formázunk, majd a húspogácsákat négy szelet baconbe tekerjük, kettővel-kettővel hosszában és keresztben.
3. lépés
8 perc
Grill lapon vagy vastag grillserpenyőben közepes lángon, oldalanként kb. 4-4 perc alatt megsütjük a húst. A pogácsákat időnként húslapáttal finoman nyomjuk a serpenyőhöz, hogy a hús gyorsabban átsüljön, a bacon pedig enyhén, egyenletesen megpiruljon.
4. lépés
7 perc
Hamburgerzsemlében, a húsra lilahagyma- és paradicsom szeleteket, salátaleveket pakolva, ízlés szerint csípős szósszal koronázva tálaljuk.
Mexikói hamburger baconnel

1. lépés 4

A marhahúst elkeverjük a sóval és a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alappal. A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.

Mexikói hamburger baconnel

2. lépés 4

A húsmasszából négy, ujjnyi vastag, kb. 10 cm átmérőjű húspogácsát formázunk, majd a húspogácsákat négy szelet baconbe tekerjük, kettővel-kettővel hosszában és keresztben.

Mexikói hamburger baconnel

3. lépés 4

Grill lapon vagy vastag grillserpenyőben közepes lángon, oldalanként kb. 4-4 perc alatt megsütjük a húst. A pogácsákat időnként húslapáttal finoman nyomjuk a serpenyőhöz, hogy a hús gyorsabban átsüljön, a bacon pedig enyhén, egyenletesen megpiruljon.

Mexikói hamburger baconnel

4. lépés 4

Hamburgerzsemlében, a húsra lilahagyma- és paradicsom szeleteket, salátaleveket pakolva, ízlés szerint csípős szósszal koronázva tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév