Táplálkozási tippek
-
Tipp a tálaláshoz!
Tálald friss zöldségekkel, például jégsalátával!
A kiegyensúlyozott vagy változatos étkezés magában foglalja a kulcsfontosságú tápanyagokat és alapvető élelmiszer csoportokat, mint például zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék.
A MyMenu IQ™ létrehoz egy táplálkozási pontszámot, figyelembe véve a menü energia- és tápanyagtartalmát a táplálkozási ajánlásoknak megfelelően, egy átlagos felnőtt napi 2000 kcal-ás étrendje alapján.
MyMenu IQ™ útmutatást ad ahhoz, hogy te minél egészségtudatosabb ételkombinációt válassz egy 0-tól 100 pontig terjedő skálán, a főétkezésre összpontosítva.
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sárgarépát és a zellert apró kockákra vágjuk. Vágjuk át a kolbászt a hegyénél, és nyomkodjuk ki kis golyókat formálva. A golyókat liszttel megszórjuk, és forró zsírban kisütjük. Amikor megpirult, adjuk hozzá a zöldségeket, és süssük együtt kb. 5 percig.
Keverjük össze a makaróni alapot a vízzel, és adjuk hozzá a serpenyőhöz. Kb. 5-10 percig pároljuk, ügyelve arra, hogy a víz ne párologjon el túlságosan. Végül adjuk hozzá az apróra vágott bazsalikomot, és fűszerezzük sóval és borssal.
Közben sós, forrásban lévő vízben főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. A tésztának al dentének kell lennie, azaz középen kissé alulfőttnek. Ha megfőtt, szűrőben lecsepegtetjük, és összekeverjük a mártással. A tésztát ne öblítsük le hideg vízzel.
Tálaljuk sajttal és bazsalikommal megszórva.
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Elküldöm
Hozzászólások 0