Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magyaros halpástétom

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1.5 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
5 g
fokhagyma
180 g
vöröshagyma
0.5 csokor
petrezselyem zöld
40 g
füstölt szalonna
150 g
fehérbor
55 g
olaj
3 g
snidling
300 g
afrikai harcsa

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
354.58 kcal
Szénhidrát
9.82 g
Fehérje
13.04 g
Zsír
24.86 g
Telített zsírok
4.63 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
4 perc
Az apró kockákra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk. Megpirítjuk rajta a szintén apróra vágott vöröshagymát.
2. lépés
1 perc
Belekerül a finomra vágott fokhagyma is.
3. lépés
13 perc
Rádobjuk a nagyobb darabokra vágott afrikai harcsát, összepirítjuk. Rámorzsoljuk a Halászlé kockát, felöntjük fehér borral, amit el is forralunk róla.
4. lépés
5 perc
Még melegen, turmixgépben pépesítjük.
5. lépés
4 perc
Amikor langyosra hűlt belepörgetjük az olajat is.
6. lépés
2 perc
Kiszedjük a pástétomot a turmixból és elkeverjük benne a snidlinget.
7 lépés
1 perc
Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
Magyaros halpástétom

1. lépés 7

Az apró kockákra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk. Megpirítjuk rajta a szintén apróra vágott vöröshagymát.

Magyaros halpástétom

2. lépés 7

Belekerül a finomra vágott fokhagyma is.

Magyaros halpástétom

3. lépés 7

Rádobjuk a nagyobb darabokra vágott afrikai harcsát, összepirítjuk. Rámorzsoljuk a Halászlé kockát, felöntjük fehér borral, amit el is forralunk róla.

Magyaros halpástétom

4. lépés 7

Még melegen, turmixgépben pépesítjük.

Magyaros halpástétom

5. lépés 7

Amikor langyosra hűlt belepörgetjük az olajat is.

Magyaros halpástétom

6. lépés 7

Kiszedjük a pástétomot a turmixból és elkeverjük benne a snidlinget.

Magyaros halpástétom

7 lépés 7

Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév