Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Magyaros halburger

Magyaros halburger

(0)
35 perc
Könnyű
A hamburgernek rengeteg változata létezik, így a halas hambiknak is. A gyorséttermekben általában rántott hal kerül a bucikba, ebben a verzióban viszont a panírozás elmarad, füstölt szalonnával tettük a halpogácsát igazán szaftossá, ráadásul jó kis magyaros ízesítést kapott.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csipet
só
1  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
250  g
afrikai harcsa
1  fej
vöröshagyma
10  g
petrezselyem zöld
4  db
hamburger zsemle
1  fej
jégsaláta
150  g
majonéz
1  tk
olaj
4  szelet
ementáli sajt
1  tk
fűszerpaprika
50  g
füstölt szalonna
1  ek
olaj
2  gerezd
fokhagyma
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
86.6 g
Energia
751.2 kcal
Zsír
33.1 g
Fehérje
26.1 g
Telített zsírok
8 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

35 perc
  • 1. lépés

    4 perc
    A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk és lepirítjuk a zsíron. Hozzáadjuk a Halászlé kockát és a fűszerpaprikát. Felengedjük egy kevés vízzel. Teljesen puhára pároljuk, de a víznek el kell forrnia.
  • 2. lépés

    1 perc
    Hagyjuk kihűlni.
  • 3. lépés

    5 perc
    A harcsát és a szalonnát aprító segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a kihűlt hagymát, picit sózzuk.
  • 4. lépés

    2 perc
    Egy serpenyőt enyhén kiolajozunk, teszünk bele egy méretre vágott szilikonos sütőpapírt, amit szintén beolajozunk egy picit.
  • 5. lépés

    10 perc
    A halpépet 4 egyenlő részre osztjuk, és egy fém karika segítségével megformázzuk a pogácsákat. Szép pirosra sütjük a serpenyőben.
  • 6. lépés

    3 perc
    Közben egy darab jégsalátát nagyon vékonyra felszeletelünk.
  • 7. lépés

    1 perc
    A majonézt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel.
  • 8. lépés

    1 perc
    A halpogácsákat tányérra tesszük, ha megsültek.
  • 9. lépés

    5 perc
    Eltávolítjuk a papírt, majd megpirítjuk a félbevágott zsemléket is ugyanabban a serpenyőben.
  • 10. lépés

    3 perc
    Összeállítjuk a halburgert: zsemle alja, 1 szelet sajt, halpogácsa, jégsaláta, majonézzel megkent zsemle teteje.
Magyaros halburger

1. lépés 10

A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk és lepirítjuk a zsíron. Hozzáadjuk a Halászlé kockát és a fűszerpaprikát. Felengedjük egy kevés vízzel. Teljesen puhára pároljuk, de a víznek el kell forrnia.

Magyaros halburger

2. lépés 10

Hagyjuk kihűlni.

Magyaros halburger

3. lépés 10

A harcsát és a szalonnát aprító segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a kihűlt hagymát, picit sózzuk.

Magyaros halburger

4. lépés 10

Egy serpenyőt enyhén kiolajozunk, teszünk bele egy méretre vágott szilikonos sütőpapírt, amit szintén beolajozunk egy picit.

Magyaros halburger

5. lépés 10

A halpépet 4 egyenlő részre osztjuk, és egy fém karika segítségével megformázzuk a pogácsákat. Szép pirosra sütjük a serpenyőben.

Magyaros halburger

6. lépés 10

Közben egy darab jégsalátát nagyon vékonyra felszeletelünk.

Magyaros halburger

7. lépés 10

A majonézt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel.

Magyaros halburger

8. lépés 10

A halpogácsákat tányérra tesszük, ha megsültek.

Magyaros halburger

9. lépés 10

Eltávolítjuk a papírt, majd megpirítjuk a félbevágott zsemléket is ugyanabban a serpenyőben.

Magyaros halburger

10. lépés 10

Összeállítjuk a halburgert: zsemle alja, 1 szelet sajt, halpogácsa, jégsaláta, majonézzel megkent zsemle teteje.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
3 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Csúcs
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Grillezett
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • magyar konyha
  • Megkapaszkodás
  • Sajttal
  • szendvicsek
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

    Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

    45 perc Közepes
  • Tőkehal magyaros szószban

    Tőkehal magyaros szószban

    20 perc Könnyű
  • Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

    Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

    30 perc Közepes
  • Tejfölös harcsaragu magyaros bulgurral

    Tejfölös harcsaragu magyaros bulgurral

    45 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET