Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

0
45 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
30 dkg
harcsafilé
25 dkg
burgonya
7 dkg
liszt
1 kis
vöröshagyma
12 dl
forró víz
1 csokor
petrezselyem
1 tk
pirospaprika
2 ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
1.8 g
Zsír
12.01 g
Fehérje
15.21 g
Szénhidrát
25.23 g
Energia
270.67 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
18 perc
Sós vízben feltesszük főni a krumplit, majd leöntjük róla a főzővizet, hagyjuk kihűlni és villával áttörjük.
2. lépés
7 perc
A hagymát nagyon apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk, üvegesre dinszteljük.
3. lépés
4 perc
Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, hozzámorzsoljuk a halászlékockát, felöntjük a vízzel és felforraljuk.
4. lépés
3 perc
Az áttört, kihűlt krumplit elkeverjük a liszttel és az apróra vágott petrezselyemmel, jó féldiónyi gombócokat formázunk belőle.
5. lépés
3 perc
A gyöngyöző levesbe betesszük a halhúst. Miután újra felforrt, beleengedjük a gombócokat is és kicsit nagyobbra vesszük a lángot.
6. lépés
10 perc
Várjuk meg, amíg a gombócok feljönnek a leves tetejére és főzzük további 3-5, összesen kb. 10 percig.
Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

1. lépés 6

Sós vízben feltesszük főni a krumplit, majd leöntjük róla a főzővizet, hagyjuk kihűlni és villával áttörjük.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

2. lépés 6

A hagymát nagyon apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk, üvegesre dinszteljük.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

3. lépés 6

Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, hozzámorzsoljuk a halászlékockát, felöntjük a vízzel és felforraljuk.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

4. lépés 6

Az áttört, kihűlt krumplit elkeverjük a liszttel és az apróra vágott petrezselyemmel, jó féldiónyi gombócokat formázunk belőle.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

5. lépés 6

A gyöngyöző levesbe betesszük a halhúst. Miután újra felforrt, beleengedjük a gombócokat is és kicsit nagyobbra vesszük a lángot.

Magyaros halleves petrezselymes krumpligombóccal

6. lépés 6

Várjuk meg, amíg a gombócok feljönnek a leves tetejére és főzzük további 3-5, összesen kb. 10 percig.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév