Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magyaros halburger

0
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
250 g
afrikai harcsa
1 fej
vöröshagyma
10 g
petrezselyem zöld
4 db
hamburger zsemle
1 fej
jégsaláta
150 g
majonéz
1 tk
olaj
4 szelet
ementáli sajt
1 tk
fűszerpaprika
50 g
füstölt szalonna
1 ek
olaj
2 gerezd
fokhagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
8.03 g
Zsír
33.11 g
Fehérje
26.12 g
Szénhidrát
86.56 g
Energia
751.19 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
4 perc
A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk és lepirítjuk a zsíron. Hozzáadjuk a Halászlé kockát és a fűszerpaprikát. Felengedjük egy kevés vízzel. Teljesen puhára pároljuk, de a víznek el kell forrnia.
2. lépés
1 perc
Hagyjuk kihűlni.
3. lépés
5 perc
A harcsát és a szalonnát aprító segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a kihűlt hagymát, picit sózzuk.
4. lépés
2 perc
Egy serpenyőt enyhén kiolajozunk, teszünk bele egy méretre vágott szilikonos sütőpapírt, amit szintén beolajozunk egy picit.
5. lépés
10 perc
A halpépet 4 egyenlő részre osztjuk, és egy fém karika segítségével megformázzuk a pogácsákat. Szép pirosra sütjük a serpenyőben.
6. lépés
3 perc
Közben egy darab jégsalátát nagyon vékonyra felszeletelünk.
7. lépés
1 perc
A majonézt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel.
8. lépés
1 perc
A halpogácsákat tányérra tesszük, ha megsültek.
9. lépés
5 perc
Eltávolítjuk a papírt, majd megpirítjuk a félbevágott zsemléket is ugyanabban a serpenyőben.
10. lépés
3 perc
Összeállítjuk a halburgert: zsemle alja, 1 szelet sajt, halpogácsa, jégsaláta, majonézzel megkent zsemle teteje.
Magyaros halburger

1. lépés 10

A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk és lepirítjuk a zsíron. Hozzáadjuk a Halászlé kockát és a fűszerpaprikát. Felengedjük egy kevés vízzel. Teljesen puhára pároljuk, de a víznek el kell forrnia.

Magyaros halburger

2. lépés 10

Hagyjuk kihűlni.

Magyaros halburger

3. lépés 10

A harcsát és a szalonnát aprító segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a kihűlt hagymát, picit sózzuk.

Magyaros halburger

4. lépés 10

Egy serpenyőt enyhén kiolajozunk, teszünk bele egy méretre vágott szilikonos sütőpapírt, amit szintén beolajozunk egy picit.

Magyaros halburger

5. lépés 10

A halpépet 4 egyenlő részre osztjuk, és egy fém karika segítségével megformázzuk a pogácsákat. Szép pirosra sütjük a serpenyőben.

Magyaros halburger

6. lépés 10

Közben egy darab jégsalátát nagyon vékonyra felszeletelünk.

Magyaros halburger

7. lépés 10

A majonézt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel.

Magyaros halburger

8. lépés 10

A halpogácsákat tányérra tesszük, ha megsültek.

Magyaros halburger

9. lépés 10

Eltávolítjuk a papírt, majd megpirítjuk a félbevágott zsemléket is ugyanabban a serpenyőben.

Magyaros halburger

10. lépés 10

Összeállítjuk a halburgert: zsemle alja, 1 szelet sajt, halpogácsa, jégsaláta, majonézzel megkent zsemle teteje.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév