Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kocka
Maggi Magyaros pörköltszaftkocka
1 csipet
1 dl
víz
2 dkg
liszt
3 ek
olaj
1 tk
száritott kakukkfű
40 dkg
csiperkegomba
2 csésze
tejföl
4 
sós palacsinta

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
375.55 kcal
Fehérje
7.05 g
Szénhidrát
21.3 g
Telített zsírok
12.48 g
Zsír
29.67 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A gombát alaposan megmossuk, vékonyra szeleteljük.
2. lépés
10 perc
Egy nagyobb serpenyőben az olajon hirtelen átpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a MAGGI Pörköltszaft kockát és a kakukkfüvet és 3-4 percig lefedve pároljuk.
3. lépés
6 perc
A lisztet kevés vízzel simára keverjük, elkeverjük a tejfölben, majd behabarjuk vele a gombás szószt.
4. lépés
6 perc
Összeforraljuk, kevergetve, míg besűrűsödik, majd a palacsintákba töltjük, két végüket befele hajtjuk, feltekerjük.
5. lépés
3 perc
Sütőben melegen tartjuk a tálalásig, a maradék szósszal, tejföllel locsoljuk.
Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

1. lépés 5

A gombát alaposan megmossuk, vékonyra szeleteljük.

Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

2. lépés 5

Egy nagyobb serpenyőben az olajon hirtelen átpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a MAGGI Pörköltszaft kockát és a kakukkfüvet és 3-4 percig lefedve pároljuk.

Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

3. lépés 5

A lisztet kevés vízzel simára keverjük, elkeverjük a tejfölben, majd behabarjuk vele a gombás szószt.

Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

4. lépés 5

Összeforraljuk, kevergetve, míg besűrűsödik, majd a palacsintákba töltjük, két végüket befele hajtjuk, feltekerjük.

Magyaros gombaraguval töltött palacsinta

5. lépés 5

Sütőben melegen tartjuk a tálalásig, a maradék szósszal, tejföllel locsoljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév