Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Húsos rakott burgonya gombával

Húsos rakott burgonya gombával

(0)
52 perc
Könnyű
A megszokott, hagyományos ételeket izgalmasan elkészíteni nem nagy tudomány. A titok nyitja a Maggi Fűszeres tepsis burgonya alap, melyet kiegészíthetsz egy kis gombával (pl. csiperkével, vargányával vagy rókagombával évszaktól függően), reszelt sajttal és kedvenc fűszernövényeiddel. Frissen, melegen tálalva a legjobb!

Hozzávalók

3

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
50  g
MAGGI Fűszeres Tepsis Burgonya alap
10  dl
tejszín
450  g
sütnivaló burgonya
190  g
Marhahús, őrölt, 93% sovány hús / 7% zsír, nyers
150  g
gomba
1  fej
vöröshagyma
2  ek
olaj
35  g
edámi sajt
2  g
só
2  g
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
47.9 g
Energia
771.3 kcal
Zsír
51 g
Fehérje
33 g
Telített zsírok
30.9 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

52 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A Maggi Fűszeres tepsis burgonya alapot 200 ml hideg vízzel és 100 ml tejszínnel alaposan elkeverjük.
  • 2. lépés

    8 perc
    A burgonyát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.
  • 3. lépés

    5 perc
    A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
  • 4. lépés

    3 perc
    A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és 2 evőkanál olajon megpirítjuk.
  • 5. lépés

    1 perc
    Hozzáadjuk a darált húst és a gombát.
  • 6. lépés

    5 perc
    Sózzuk, borsozzuk. 5 percig pirítjuk.
  • 7. lépés

    3 perc
    Kenjük ki a tepsit a maradék olajjal, és rendezzük el egy rétegben a burgonyát, szedjük rá a húst és a gombás keveréket. Rétegezzük, amíg elfogynak az alapanyagok.
  • 8. lépés

    2 perc
    Öntsük rá az elkészített Maggi alapot, majd szórjuk meg az egészet reszelt sajttal.
  • 9. lépés

    20 perc
    180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, 20 percig sütjük. Köret nélkül tálalhatjuk.
Húsos rakott burgonya gombával

1. lépés 9

A Maggi Fűszeres tepsis burgonya alapot 200 ml hideg vízzel és 100 ml tejszínnel alaposan elkeverjük.

Húsos rakott burgonya gombával

2. lépés 9

A burgonyát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.

Húsos rakott burgonya gombával

3. lépés 9

A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.

Húsos rakott burgonya gombával

4. lépés 9

A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és 2 evőkanál olajon megpirítjuk.

Húsos rakott burgonya gombával

5. lépés 9

Hozzáadjuk a darált húst és a gombát.

Húsos rakott burgonya gombával

6. lépés 9

Sózzuk, borsozzuk. 5 percig pirítjuk.

Húsos rakott burgonya gombával

7. lépés 9

Kenjük ki a tepsit a maradék olajjal, és rendezzük el egy rétegben a burgonyát, szedjük rá a húst és a gombás keveréket. Rétegezzük, amíg elfogynak az alapanyagok.

Húsos rakott burgonya gombával

8. lépés 9

Öntsük rá az elkészített Maggi alapot, majd szórjuk meg az egészet reszelt sajttal.

Húsos rakott burgonya gombával

9. lépés 9

180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, 20 percig sütjük. Köret nélkül tálalhatjuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • gomba
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Krumpli
  • magyar konyha
  • Sajt
  • Sajttal
  • Saucepan / Gratin
  • Sertéshús
  • Tej / krém alap
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Húsos derelye olaszos szósszal

    Húsos derelye olaszos szósszal

    35 perc Közepes
  • Bolognai húsos pite

    Bolognai húsos pite

    60 perc Közepes
  • Tepsis-húsos burgonya paradicsomos-zöldséges raguval

    Tepsis-húsos burgonya paradicsomos-zöldséges raguval

    100 perc Könnyű
  • Darált húsos rakott krumpli

    Darált húsos rakott krumpli

    80 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET