Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Vágjuk fel a sertésszüzet vékony csíkokra. A vöröshagymát szeleteljük félkarikára, a sárgarépát gyufaszálra, a csiperke gombát tisztítsuk meg (a kisebbeket egészben hagyhatjuk).
Főzzük meg az udon tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, majd szűrjük le.
Hevítsünk olajat egy wokban vagy mély serpenyőben, és pirítsuk meg a sertéshúst, amíg aranybarna nem lesz.
Tegyük a serpenyőbe a hagymát, sárgarépát és csiperkegombát, majd pirítsuk őket néhány percig, amíg kissé megpuhulnak.
Öntsük a Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szójaszószos szószt a húsos-zöldséges keverékre, és pároljuk alacsony lángon néhány percig, hogy az ízek összeérjenek.
Tegyük a főtt tésztát a serpenyőbe, alaposan keverjük össze, és melegítsük át.
Szórjuk meg az ételt pirított szezámmaggal, és azonnal tálaljuk.