Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Gombával töltött omlett

Gombával töltött omlett

(0)
15 perc
Közepes
Ha reggeli, akkor sokunk számára a tojás az egyik legnépszerűbb alapanyag, mert gyorsan és változatosan elkészíthető, friss zöldségekkel, egy szelet pirítóssal és ropogósra sült szalonnával egyaránt fogyasztható. Ebben a receptben a gomba és tojás ízletes találkozásának lehetünk szemtanúi: érdemes lesz elsőként a helyszínre érkezni, amíg még forrók a nyomok.

Hozzávalók

2 adag

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  nagy
Tojás, egész, nyers, friss
20  dkg
Gomba, csiperke, nyers
2  kocka
Maggi Gombaleveskocka.
5  ek
olaj
2  ek
Snidling, nyers
1  g
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
6.6 g
Energia
504.1 kcal
Zsír
46.8 g
Fehérje
15.7 g
Telített zsírok
8 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

15 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.
  • 2. lépés

    4 perc
    Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.
  • 3. lépés

    1 perc
    A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
  • 4. lépés

    2 perc
    A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.
  • 5. lépés

    1 perc
    Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.
  • 6. lépés

    2 perc
    A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.
Gombával töltött omlett

1. lépés 6

A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.

Gombával töltött omlett

2. lépés 6

Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.

Gombával töltött omlett

3. lépés 6

A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.

Gombával töltött omlett

4. lépés 6

A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.

Gombával töltött omlett

5. lépés 6

Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.

Gombával töltött omlett

6. lépés 6

A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
14 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Brunch
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • gomba
  • könnyű
  • Nyár
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Reggeli
  • Sült
  • tavasz
  • tojás
  • Tojást tartalmaz
  • Zöldség/gyümölcs adag

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Húsos rakott burgonya gombával

    Húsos rakott burgonya gombával

    52 perc Könnyű
  • Rakott burgonya gombával

    Rakott burgonya gombával

    70 perc Könnyű
  • Bolognai gombával

    Bolognai gombával

    15 perc Könnyű
  • Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

    Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

    31 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET