Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csirkeragu leves zöldborsóval

0
45 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
csirkemell
10 dkg
sárgarépa
10 dkg
burgonya
25 dkg
zöldborsó
2 ek
liszt
3 ek
tejszín
3 ek
olaj
1 l
víz
1 db
Maggi Tyúkhúsleveskocka

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Zsír
14.75 g
Energia
331.43 kcal
Szénhidrát
21.26 g
Fehérje
27.76 g
Telített zsírok
6.31 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
6 perc
A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.
2. lépés
7 perc
A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.
3. lépés
5 perc
Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.
4. lépés
25 perc
Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.
5. lépés
1 perc
A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.
6. lépés
1 perc
Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.
Csirkeragu leves zöldborsóval

1. lépés 6

A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.

Csirkeragu leves zöldborsóval

2. lépés 6

A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.

Csirkeragu leves zöldborsóval

3. lépés 6

Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.

Csirkeragu leves zöldborsóval

4. lépés 6

Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.

Csirkeragu leves zöldborsóval

5. lépés 6

A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.

Csirkeragu leves zöldborsóval

6. lépés 6

Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév