
Csirkeragu leves zöldborsóval
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tápértékek megjelenítése
Elkészítés
1. lépés
6 perc2. lépés
7 perc3. lépés
5 perc4. lépés
25 perc5. lépés
1 perc6. lépés
1 perc
1. lépés 6
A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.

2. lépés 6
A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.

3. lépés 6
Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.

4. lépés 6
Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.

5. lépés 6
A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.

6. lépés 6
Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.
Recept letöltése
LetöltésFedezz fel még többet!
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Hozzászólások 0