Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Csirkeragu leves zöldborsóval

Csirkeragu leves zöldborsóval

(0)
45perc
Közepes
Vásárold meg most!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
40  dkg
csirkemell
10  dkg
sárgarépa
10  dkg
burgonya
25  dkg
zöldborsó
2  ek
liszt
3  ek
tejszín
3  ek
olaj
1  l
víz
1  db
Maggi Tyúkhúsleveskocka
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
331.43 kcal
Fehérje
27.76 g
Szénhidrát
21.26 g
Telített zsírok
6.31 g
Zsír
14.75 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

45 perc
  • 1. lépés

    6 perc
    A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.
  • 2. lépés

    7 perc
    A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.
  • 3. lépés

    5 perc
    Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.
  • 4. lépés

    25 perc
    Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.
  • 5. lépés

    1 perc
    A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.
  • 6. lépés

    1 perc
    Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.
Csirkeragu leves zöldborsóval

1. lépés 6

A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, kiszedjük, félretesszük.

Csirkeragu leves zöldborsóval

2. lépés 6

A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót, répát kevés sóval 6-7 percig pároljuk, majd meghintjük a liszttel, elkeverjük és felöntjük a vízzel.

Csirkeragu leves zöldborsóval

3. lépés 6

Hozzáadjuk a húst, a burgonyát, ízlés szerint sót és kis lángon felforraljuk.

Csirkeragu leves zöldborsóval

4. lépés 6

Hozzáadjuk az MAGGI Tyúkhúsleveskockát és közepes lángon, gyöngyöztetve kb. 20-25 percig főzzük.

Csirkeragu leves zöldborsóval

5. lépés 6

A tűzről lehúzva a felmelegített tejszínt is hozzáadjuk, majd még egy percre visszatesszük a tűzre.

Csirkeragu leves zöldborsóval

6. lépés 6

Ha szeretjük, kevés tárkonnyal és citromlével is ízesíthetjük.

Recept letöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Keverjük sült
  • Leves
  • Leves
  • Nyár
  • Tej / krém alap
  • Tél
  • Vacsora
  • zöldségeket

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév
Mégsem
Elküldöm
További hozzászólások betöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Keverjük sült
  • Leves
  • Leves
  • Nyár
  • Tej / krém alap
  • Tél
  • Vacsora
  • zöldségeket

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Csirke
  • Ebéd
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Keverjük sült
  • Leves
  • Leves
  • Nyár
  • Tej / krém alap
  • Tél
  • Vacsora
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Sárgarépás, tejszínes csirkeragu

    Sárgarépás, tejszínes csirkeragu

    40 perc Könnyű
  • Csirkekrémleves szalonnás gombóccal

    Csirkekrémleves szalonnás gombóccal

    75 perc Közepes
  • Lencsés kakukkfüves csirkeleves

    Lencsés kakukkfüves csirkeleves

    61 perc Könnyű
  • Tavaszi csirkeragu leves

    Tavaszi csirkeragu leves

    45 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET