Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

0
120 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 tk
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
1 db
citrom
40 dkg
sertéskaraj
1 dl
étolaj
2 ek
méz
2 ek
mustár
0.5 csokor
petrezselyem zöld
1 csésze
zsemlemorzsa
2 db
fehérrépa
3 db
sárgarépa
1 db
zeller
1 db
cékla

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
346.76 kcal
Fehérje
27.17 g
Szénhidrát
38.94 g
Telített zsírok
2.86 g
Zsír
9.26 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

120 perc
1. lépés
5 perc
Vágjuk a karajt négy szeletre.
2. lépés
62 perc
Dörzsöljük be a lehártyázott húst egy-egy evőkanál olaj és ízvarázs keverékével, majd helyezzük egy tálba. Lefedve legalább egy órára tegyük a hűtőszekrénybe.
3. lépés
1 perc
Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.
4. lépés
10 perc
Vágjuk és gyaluljuk kb. egyenlő darabokra a zöldségeket, majd forgassuk össze 3 evőkanál olaj és a maradék ízvarázs keverékével.
5. lépés
5 perc
Közben pirítsuk meg a morzsát, majd keverjük össze a petrezselyemmel és a citromhéjjal.
6. lépés
5 perc
A morzsa keverékbe forgassuk bele a húst és tegyük sütőedénybe, a tetejét terítsük be vékony rétegben a morzsával.
7. lépés
25 perc
Tegyük a zöldségkeveréket és a húst a sütőbe és 25 perc alatt süssük készre. Közben a zöldségeket legalább egyszer forgassuk meg.
8. lépés
5 perc
Közben a mustárt keverjük ki a mézzel és az olajjal, majd forraljuk fel tálalás előtt.
9. lépés
2 perc
Tálaljuk a húst egészben vagy szeletelve a sült zöldségekkel és a szósszal.
Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

1. lépés 9

Vágjuk a karajt négy szeletre.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

2. lépés 9

Dörzsöljük be a lehártyázott húst egy-egy evőkanál olaj és ízvarázs keverékével, majd helyezzük egy tálba. Lefedve legalább egy órára tegyük a hűtőszekrénybe.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

3. lépés 9

Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

4. lépés 9

Vágjuk és gyaluljuk kb. egyenlő darabokra a zöldségeket, majd forgassuk össze 3 evőkanál olaj és a maradék ízvarázs keverékével.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

5. lépés 9

Közben pirítsuk meg a morzsát, majd keverjük össze a petrezselyemmel és a citromhéjjal.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

6. lépés 9

A morzsa keverékbe forgassuk bele a húst és tegyük sütőedénybe, a tetejét terítsük be vékony rétegben a morzsával.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

7. lépés 9

Tegyük a zöldségkeveréket és a húst a sütőbe és 25 perc alatt süssük készre. Közben a zöldségeket legalább egyszer forgassuk meg.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

8. lépés 9

Közben a mustárt keverjük ki a mézzel és az olajjal, majd forraljuk fel tálalás előtt.

Bundás sertéskaraj sült gyökerekkel

9. lépés 9

Tálaljuk a húst egészben vagy szeletelve a sült zöldségekkel és a szósszal.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév