A csodás olaszos gombás melegszendvicsek kívül ropogósak, belül a finom szaftot félig beszívták a kenyérszeletek, és a mozzarella lágyan olvad a pirított gombarétegek között. Kell ennél több egy téli vacsorához?
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk fél centi vastag szeletekre, és egy nagyobb serpenyőben gyorsan pirítsuk meg az olajon, közben sózzuk.
2. lépés
10 perc
Adjuk hozzá a MAGGI Bolognai spagetti alapot és 3 dl vizet, 10 perc alatt főzzük sűrű szósszá.
3. lépés
5 perc
A toast kenyereket kenjük meg vajjal, a mozzarellákat szeleteljük fel.
4. lépés
10 perc
A gombás szószt osszuk el a toast kenyereken, két összefordított gombás szendvics közé tegyünk mozzarella szeleteket és kontakt szendvicsütőben süssük néhány perc alatt ropogósra.