Ázsiai tésztasaláta sült tofuval
30perc
Könnyű
15 dkg
üvegtészta
1 db
sárgarépa
3 db
újhagyma
1 db
karalábé
1 db
citrom
1.5 ek
szójaszósz
1 tk
cukor
2 ek
olaj
30 dkg
tofu
1 üveg
1 ek
szezámmag
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
533.93 kcal
Szénhidrát
63.83 g
Fehérje
17.22 g
Zsír
23.72 g
Telített zsírok
5.75 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
30 perc
1. lépés
5 perc
Az üvegtésztát forrásban lévő vízben 4-5 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és hideg folyóvíz alatt átmossuk, félretesszük.
2. lépés
10 perc
A zöldségeket gyufaszál vékonyságúra felszeleteljük, összekeverjük a citromlével és a szójaszósszal, valamint egy csipet cukorral és állni hagyjuk, amíg a tofu elkészül.
3. lépés
10 perc
A tofuhoz az olajat felhevítjük egy serpenyőben és megpirítjuk rajta a nagyobb kockára vágott tofut. Amint minden oldala szép arany színű, hozzáöntjük az édes-savanyú szószt, felforraljuk és már tálalhatjuk is.
4. lépés
5 perc
Az üvegtésztát tányérokba halmozzuk, mindegyikhez adunk egy adagot a pácolt zöldségből, végül pedig a tofut is mellé helyezzük. Szezámmaggal megszórva, alaposan összekeverve fogyasztjuk.
Recept letöltése
LetöltésAdimo
Hozzászólások 0