Laktató vacsora alig fél óra alatt? Igen, lehetséges! A Maggi Klasszikus Bolognai szósz segítségével ugyanis 25 perc alatt elkészíthetsz egy finom csirkecombot rizottóval!
Hozzávalók
4
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Mossuk meg a csirkecombokat. Öntsük az olajat és a fűszereket egy tálba. Adjunk hozzá fokhagymát, majd keverjük össze a tál tartalmát. Pácoljuk be a csirkecombokat.
2. lépés
5 perc
Egy felhevített serpenyőben süssük meg a combokat mindkét oldalukon.
3. lépés
15 perc
Vegyük ki a serpenyőből a húst. Egy edényben olvasszuk meg a vajat. Pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Öntsük bele a rizst, és pirítsuk néhány percig. Öntsük hozzá vizet, morzsoljunk bele egy db Maggi Tyúkhúsleveskockát, és pároljuk meg az ételt. Amikor a rizs besűrűsödik, öntsük bele a Maggi Klasszikus Bolognai szószt. Keverjük meg az ételt, majd fűszerezzük sóval és borssal. Tegyük rá a rizsre az előzőleg elkészített combokat.
4. lépés
10 perc
Fedjük le az edényt és pároljuk 10 percig.
5. lépés
1 perc
Tálaljuk a csirkecombokat a rizottón egy nagy adag friss saláta kíséretében!