Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Good Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Vissza
Your Selection (1)
Milánói krémsajtos töltött gomba
Milánói krémsajtos töltött gomba
35 min
Közepes
recipe hozzáadása
Vissza
67 37.7g / 67%
15 19.3g / 15%
18 23.5g / 18%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Milánói krémsajtos töltött gomba

(0)
35 perc
Közepes
A gomba és a paradicsom klasszikus párosa a milánói szószban most töltött gombafejek formájában kerül az asztalra. Az intenzív, olaszos fűszerezés jól harmonizál a lágy krémsajttal, a tetején pedig sütés közben ropogósra pirul a reszelt sajt.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Milánói makaróni alap XXL
80  dkg
csiperke gomba
30  dkg
natúr krémsajt
10  dkg
sajt
3  db
tojás
1  csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
19.37 g
Energia
498.72 kcal
Zsír
37.77 g
Fehérje
23.6 g
Telített zsírok
20.92 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

35 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A megmosott, enyhén sózott gombák tönkjét kiszedjük, és 200 fokon, lefele fordítva, sütőpapírral bélelt tepsiben a gombafejeket elősütjük.
  • 2. lépés

    5 perc
    A krémsajtot elkeverjük a tojásokkal és a Milánói alappal.
  • 3. lépés

    5 perc
    A gombafejekből kicsepegtetjük a levet, amit eresztettek sütés közben, és egy villával meg is szurkáljuk a fejeket, hogy a további sütés közben se ázzanak el.
  • 4. lépés

    15 perc
    A gombafejekbe töltjük a fűszeres krémsajtot, reszelt sajtot púpozunk a tetejére és 200 fokos sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.
Milánói krémsajtos töltött gomba

1. lépés 4

A megmosott, enyhén sózott gombák tönkjét kiszedjük, és 200 fokon, lefele fordítva, sütőpapírral bélelt tepsiben a gombafejeket elősütjük.

Milánói krémsajtos töltött gomba

2. lépés 4

A krémsajtot elkeverjük a tojásokkal és a Milánói alappal.

Milánói krémsajtos töltött gomba

3. lépés 4

A gombafejekből kicsepegtetjük a levet, amit eresztettek sütés közben, és egy villával meg is szurkáljuk a fejeket, hogy a további sütés közben se ázzanak el.

Milánói krémsajtos töltött gomba

4. lépés 4

A gombafejekbe töltjük a fűszeres krémsajtot, reszelt sajtot púpozunk a tetejére és 200 fokos sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.

Recept letöltése