Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Makaróni húsgolyókkal

Makaróni húsgolyókkal

(0)
30 perc
Könnyű
Isteni húsgolyók mindössze fél óra alatt? Ha egy gyors, egyszerűen elkészíthető, mégis ellenállhatatlan étellel akarod meglepni a családot, akkor melegen ajánljuk ezt a szuper receptet. Ez a fogás a bizonyíték arra, hogy teljesen hétköznapi összetevőkből is lehet igazi finomságot varázsolni.

Hozzávalók

4 adagokat

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Milánói makaróni alap
250  g
tagliatalle tészta
400  g
Sertés kolbász/pogácsa, nem elkészített
1  közepes
sárgarépa
1  szár
zellerszár
30  g
Parmezán sajt, kemény
3  ek
olívaolaj
2  g
Fűszerek, bazsalikom, friss
2  g
só
10  g
liszt
1  g
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
58.4 g
Energia
702.7 kcal
Zsír
39.2 g
Fehérje
28.1 g
Telített zsírok
10.7 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    15 perc
    A sárgarépát és a zellert apró kockákra vágjuk. Vágjuk át a kolbászt a hegyénél, és nyomkodjuk ki kis golyókat formálva. A golyókat liszttel megszórjuk, és forró zsírban kisütjük. Amikor megpirult, adjuk hozzá a zöldségeket, és süssük együtt kb. 5 percig.
  • 2. lépés

    5 perc
    Keverjük össze a makaróni alapot a vízzel, és adjuk hozzá a serpenyőhöz. Kb. 5-10 percig pároljuk, ügyelve arra, hogy a víz ne párologjon el túlságosan. Végül adjuk hozzá az apróra vágott bazsalikomot, és fűszerezzük sóval és borssal.
  • 3. lépés

    8 perc
    Közben sós, forrásban lévő vízben főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. A tésztának al dentének kell lennie, azaz középen kissé alulfőttnek. Ha megfőtt, szűrőben lecsepegtetjük, és összekeverjük a mártással. A tésztát ne öblítsük le hideg vízzel.
  • 4. lépés

    2 perc
    Tálaljuk sajttal és bazsalikommal megszórva.
Makaróni húsgolyókkal

1. lépés 4

A sárgarépát és a zellert apró kockákra vágjuk. Vágjuk át a kolbászt a hegyénél, és nyomkodjuk ki kis golyókat formálva. A golyókat liszttel megszórjuk, és forró zsírban kisütjük. Amikor megpirult, adjuk hozzá a zöldségeket, és süssük együtt kb. 5 percig.

Makaróni húsgolyókkal

2. lépés 4

Keverjük össze a makaróni alapot a vízzel, és adjuk hozzá a serpenyőhöz. Kb. 5-10 percig pároljuk, ügyelve arra, hogy a víz ne párologjon el túlságosan. Végül adjuk hozzá az apróra vágott bazsalikomot, és fűszerezzük sóval és borssal.

Makaróni húsgolyókkal

3. lépés 4

Közben sós, forrásban lévő vízben főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. A tésztának al dentének kell lennie, azaz középen kissé alulfőttnek. Ha megfőtt, szűrőben lecsepegtetjük, és összekeverjük a mártással. A tésztát ne öblítsük le hideg vízzel.

Makaróni húsgolyókkal

4. lépés 4

Tálaljuk sajttal és bazsalikommal megszórva.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • olasz
  • Paradicsom alap
  • Sertéshús
  • Sült
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Sonkás, sült koktélparadicsomos makaróni

    Sonkás, sült koktélparadicsomos makaróni

    25 perc Könnyű
  • Milánói makaróni

    Milánói makaróni

    20 perc Könnyű
  • Vega sült sajtos makaróni

    Vega sült sajtos makaróni

    40 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET