Melengető krémleves 20 perc alatt? A kukorica krémleves ínycsiklandó és meglepően laktató választás a hidegebb hónapokra, főleg, ha csirkehússal tálaljuk. A kukorica édeskés íze és a Maggi Zöldségleveskocka intenzív fűszerezése tökéletes kombót alkotnak együtt.
Hozzávalók
4
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tegyük a kukoricát és a felkarikázott sárgarépát egy fazékba, tegyük hozzá 2 darabot a Maggi Zöldségleveskockából, öntsük fel egy kis vízzel, és főzzük az egészet néhány percig.
2. lépés
5 perc
A megmosott és feldarabolt csirkehúst kevés olajon mindkét oldalán megsütjük.
3. lépés
3 perc
Amikor a kukorica és a sárgarépa megpuhult, forraljuk fel, és turmixoljuk krémessé.
4. lépés
1 perc
Keverjük csomómentesre a tejszínt a liszttel, és fokozatosan adjuk hozzá a leveshez. Ha szükséges, ízlés szerint még fűszerezzük.
5. lépés
1 perc
A sülthúsdarabokat egy tálba tesszük, és ráöntjük a kukorica krémet.
1. lépés
5
Tegyük a kukoricát és a felkarikázott sárgarépát egy fazékba, tegyük hozzá 2 darabot a Maggi Zöldségleveskockából, öntsük fel egy kis vízzel, és főzzük az egészet néhány percig.
2. lépés
5
A megmosott és feldarabolt csirkehúst kevés olajon mindkét oldalán megsütjük.
3. lépés
5
Amikor a kukorica és a sárgarépa megpuhult, forraljuk fel, és turmixoljuk krémessé.
4. lépés
5
Keverjük csomómentesre a tejszínt a liszttel, és fokozatosan adjuk hozzá a leveshez. Ha szükséges, ízlés szerint még fűszerezzük.
5. lépés
5
A sülthúsdarabokat egy tálba tesszük, és ráöntjük a kukorica krémet.