Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Feta sajtos saláta olajbogyóval

Feta sajtos saláta olajbogyóval

(0)
30 perc
Könnyű
Egy kipróbált és kedvelt salátarecept, amelyben a keményre főzött tojás és a burgonya tápláló párost alkot, míg a lédús, durvára reszelt alma izgalmas, édes ízt ad az ételnek. Ennek a laktató salátának az ízét a citromlé, az aromás metélőhagyma, a finomra vágott hagyma, a Maggi Folyékony ételízesítő és a natúr joghurt teszi teljessé. A maradékmentés jegyében adhatsz hozzá olívát, retket és más finomságokat, amiket éppen a hűtőben találsz. Próbáld ki, és ha ízlik, vidd magaddal ebédre a munkahelyedre vagy éppen az egyetemre!

Hozzávalók

4 adagokat

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  g
Maggi Folyékony Ételízesítő
12  dkg
Feta sajt
2  db
tojás
1  db
főzni való burgonya
1  nagy
Savanyúság, uborka, savanyú
32  g
Olívabogyó, érett, konzerv (kicsi-extra nagy)
2  ek
snidling
1  fej
vöröshagyma
1  közepes
Alma, nyers, héj nélkül
1  tk
citromlé
80  g
görög joghurt
1  g
feketebors
5  g
cukor
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
13.8 g
Energia
187.6 kcal
Zsír
10.8 g
Fehérje
9.9 g
Telített zsírok
5.9 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

30 perc
  • 1. lépés

    20 perc
    Főzzük meg a burgonyát a héjában.
  • 2. lépés

    3 perc
    Kockázzuk fel a feta sajtot.
  • 3. lépés

    10 perc
    A tojásokat keményre főzzük, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg.
  • 4. lépés

    15 perc
    Hűtsük le a burgonyát, hámozzuk meg. Kockázzuk fel az uborkát, a burgonyát és a tojást. A hagymát nagyon apróra vágjuk. Az olajbogyót vágjuk karikákra. Ha van a hűtőben valami, ami illik a salátába, és nem szeretnénk kidobni, ezen a ponton felhasználható (pl. olívabogyó, retek vagy más finomságok). Hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházát, reszeljük le durvára, locsoljuk meg citromlével.
  • 5. lépés

    5 perc
    Tegyük az összes előkészített hozzávalót egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott metélőhagymát és a joghurtot. Ízlés szerint Maggi Ízvarázzsal fűszerezzük, majd óvatosan összekeverjük.
Feta sajtos saláta olajbogyóval

1. lépés 5

Főzzük meg a burgonyát a héjában.

Feta sajtos saláta olajbogyóval

2. lépés 5

Kockázzuk fel a feta sajtot.

Feta sajtos saláta olajbogyóval

3. lépés 5

A tojásokat keményre főzzük, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg.

Feta sajtos saláta olajbogyóval

4. lépés 5

Hűtsük le a burgonyát, hámozzuk meg. Kockázzuk fel az uborkát, a burgonyát és a tojást. A hagymát nagyon apróra vágjuk. Az olajbogyót vágjuk karikákra. Ha van a hűtőben valami, ami illik a salátába, és nem szeretnénk kidobni, ezen a ponton felhasználható (pl. olívabogyó, retek vagy más finomságok). Hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházát, reszeljük le durvára, locsoljuk meg citromlével.

Feta sajtos saláta olajbogyóval

5. lépés 5

Tegyük az összes előkészített hozzávalót egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott metélőhagymát és a joghurtot. Ízlés szerint Maggi Ízvarázzsal fűszerezzük, majd óvatosan összekeverjük.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
6 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Előétel
  • Előételek
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • görög
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Hideg / összeszerelés
  • Inspiriences
  • könnyed fogás
  • könnyű
  • Krumpli
  • Magas fehérjetartalmú
  • mediterrán
  • Sajt
  • Sajttal
  • Saláta
  • Saláta
  • tojás
  • Tojást tartalmaz
  • Vacsora
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Rakott krumpli feta sajttal

    Rakott krumpli feta sajttal

    10 perc Könnyű
  • Spenótos-fetás palacsinta

    Spenótos-fetás palacsinta

    40 perc Könnyű
  • Rakott kenyér cukkinivel és fetával

    Rakott kenyér cukkinivel és fetával

    40 perc Könnyű
  • Grillezett padlizsán fetás kuszkuszsalátával

    Grillezett padlizsán fetás kuszkuszsalátával

    40 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET