Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csípős, chilis szarvacskatészta

Csípős, chilis szarvacskatészta

(0)
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

2 adag

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  tk
só
4  dl
tejszín
4  dl
tej
10  dkg
cheddar sajt
1  tasak
Maggi Mexikói chilis bab alap
30  dkg
szarvacska
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
144.8 g
Energia
1181.3 kcal
Zsír
45.7 g
Fehérje
45.2 g
Telített zsírok
27.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

35 perc
  • 1. lépés

    8 perc
    A tésztát sós lobogó vízben 8 percig főzzük, majd leszűrjük.
  • 2. lépés

    1 perc
    A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
  • 3. lépés

    7 perc
    Közben a chilis alapot simára keverjük a hideg tejszínnel és tejjel, kevergetve felforrósítjuk, míg besűrűsödik.
  • 4. lépés

    4 perc
    A leszűrt tésztát mélyebb tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk, ráöntjük a szószt, megszórjuk a sajttal.
  • 5. lépés

    15 perc
    A forró sütőbe toljuk, 10 percig alufóliával takarjuk, majd ezután enélkül még 5 percig – pirulásig – sütjük.
Csípős, chilis szarvacskatészta

1. lépés 5

A tésztát sós lobogó vízben 8 percig főzzük, majd leszűrjük.

Csípős, chilis szarvacskatészta

2. lépés 5

A sütőt 190 fokra előmelegítjük.

Csípős, chilis szarvacskatészta

3. lépés 5

Közben a chilis alapot simára keverjük a hideg tejszínnel és tejjel, kevergetve felforrósítjuk, míg besűrűsödik.

Csípős, chilis szarvacskatészta

4. lépés 5

A leszűrt tésztát mélyebb tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk, ráöntjük a szószt, megszórjuk a sajttal.

Csípős, chilis szarvacskatészta

5. lépés 5

A forró sütőbe toljuk, 10 percig alufóliával takarjuk, majd ezután enélkül még 5 percig – pirulásig – sütjük.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
6 + 4 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • könnyű
  • magyar konyha
  • Sajt
  • Sajttal
  • Tej / krém alap
  • Tél
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Csípős, zöldséges aprópecsenye

    Csípős, zöldséges aprópecsenye

    50 perc Könnyű
  • Tarjaszelet csípős, petrezselymes szósszal

    Tarjaszelet csípős, petrezselymes szósszal

    30 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET