Levest nagyjából mindenki tud főzni, mégis hogy lehet az, hogy míg egyes levesek csak tűrhetően sikerülnek, másokra még hosszú idő után is emlékszel, annyira jók lettek?
Nem, finom levest főzni nem ördöngösség, viszont van pár „trükk”, amire érdemes odafigyelni.
Ha pedig elolvasod ezt a leves főzési gyorstalpalót, megosztunk veled egy olyan tuti tippet is, amivel garantáltan gyorsan és egyszerűen kerül finom leves az asztalra.
Neked mi a kedvenc levesed? Élsz-halsz a krémlevesekért? Vagy az olyan hagyományosabb zöldséglevesek dobogtatják meg a szíved, mint egy finom karfiol leves vagy zöldborsó leves? Esetleg az olyan tartalmasabb levesekért rajongsz, mint a frankfurti leves vagy egy jó bableves, netán egy tökéletesre főtt marhahúsleves? Próbáld ki tippjeinket, és receptjeinket, és te főzöd majd a környék legfinomabb levesét!
Tippek az ízletes levesekhez
… nem bízod ránk az időigényes munkát! Hogyan? A MAGGI Házias levesalapoknak köszönhetően nem kell órákat a fazék felett állnod, hogy elkészülj a finom alaplével mert ezt a munkát már elvégeztük helyetted. a MAGGI Csirkés és Marhás Házias levesalapok Intenzív és házias ízét a lassú tűzön, gyöngyözve főtt hús biztosítja, így segítségükkel lényegesen lerövidülhet a főzési idő.
A MAGGI Zöldséges Házias levesalap pedig koncentrált formában tartalmazza azokat a zöldségeket, amikre szükséged lehet egy finom zöldségleveshez vagy olyan fogásokhoz, amiknek elkészítéséhez alaplére van szükség.
MAGGI Marhás Házias levesalapunkból ezt a japán rament mindenképp próbáld ki! Hagyományosabb ízekre vágysz? Ez a Tárkonyos raguleves MAGGI Csirkés Házias levesalapunkkal ízleni fog!
Próbáld ki kedvenc leveseidet MAGGI Házias levesalapjainkkal!
A MAGGI Házias levesalapok sűrű, mézhez hasonló állaguknak köszönhetően könnyen adagolhatók, pasztörizálással tartósítjuk őket, és hűtőben, bontva is elállnak két hétig, hogy bármikor kéznél legyenek.