Hányszor futottál már bele olyan receptekbe, amikhez alaplére van szükség? És te olyankor nekilátsz órákon keresztül alaplevet főzni? Vagy mindig van a fagyasztóban pár liter alaplé? Ugye nem?
A MAGGI Házias levesalapokkal teljesen új dimenziók nyílnak majd meg előtted. Egy kis üvegcsébe zártuk lassú tűzön főzött alapleveink koncentrált változatát, így 1 liter alaplé elkészítéséhez 3,5 evőkanál Házias levesalap elég is.
Az alaplevet sokszor ki is tudod hagyni a receptekből, csak éppen nem érdemes. Ettől lesz ugyanis az ételeknek igazán telt ízük. Egy igazi rizottó például valósággal elképzelhetetlen alaplé, na meg persze rizottó rizs nélkül.
Krémekhez, mártásokhoz is jó, ha van kéznél alaplé, de akár húsokat is pácolhatsz vele, mint ezt a tökéletesre sült mézes mustáros tarját.
Ha egyszer kipróbálod ezt a sertéspörköltet MAGGI Házias levesalappal, már soha többet nem akarod másképp készíteni.
Ha gabonaféléket – rizst, kölest, quinoát, kuszkuszt vagy bulgurt – főzöl, sós víz helyett használj alaplevet, leírhatatlan a különbség. Arról nem is beszélve, hogy így a fűszerezésen sem kell majd annyit gondolkodnod.
Zöldséget párolsz? Ha alaplé fölött teszed, a zöldségek sokkal zamatosabbak lesznek!
A MAGGI Zöldséges, Csirkés és Marhás Házias levesalapok változatosan és egyszerűen használhatók, sűrű, mézhez hasonló állaguknak köszönhetően könnyen adagolhatók, pasztörizálással tartósítjuk őket, és hűtőben, bontva is elállnak két hétig, hogy bármikor kéznél legyenek. Ugye most már te is látod, miért jó, ha mindig van otthon belőlük?