Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi Házias levesalapok tippek

Alaplével az igazi! Levesalapok változatos felhasználása

Az alaplé nem csak a levesek alapja! Rengeteg olyan finomság van, amihez elengedhetetlen egy jó alaplé. Mikor használd, és mit tegyél, ha gyorsan van rá szükséged?

Hányszor futottál már bele olyan receptekbe, amikhez alaplére van szükség? És te olyankor nekilátsz órákon keresztül alaplevet főzni? Vagy mindig van a fagyasztóban pár liter alaplé? Ugye nem?

A MAGGI Házias levesalapokkal teljesen új dimenziók nyílnak majd meg előtted. Egy kis üvegcsébe zártuk lassú tűzön főzött alapleveink koncentrált változatát, így 1 liter alaplé elkészítéséhez 3,5 evőkanál Házias levesalap elég is.

Mihez használj alaplevet?

Az alaplevet sokszor ki is tudod hagyni a receptekből, csak éppen nem érdemes. Ettől lesz ugyanis az ételeknek igazán telt ízük. Egy igazi rizottó például valósággal elképzelhetetlen alaplé, na meg persze rizottó rizs nélkül. 

Krémekhez, mártásokhoz is jó, ha van kéznél alaplé, de akár húsokat is pácolhatsz vele, mint ezt a tökéletesre sült mézes mustáros tarját.

Serpenyős csirkemell recept

Serpenyőben sült szaftos csirkemell

Azt szeretnéd, hogy szaftos legyen a sült hús? Használj alaplevet! Ez a Serpenyőben sült szaftos csirkemell recept a bizonyíték arra, hogy mennyire jól működik.
Megnézem a receptet

Te szoktál a pörkölthöz alaplevet használni?

Ha egyszer kipróbálod ezt a sertéspörköltet MAGGI Házias levesalappal, már soha többet nem akarod másképp készíteni.

Sertéspörkölt recept

Sertéspörkölt recept

Ezt érdemes kipróbálnod!
Megnézem a receptet

Ha gabonaféléket – rizst, kölest, quinoát, kuszkuszt vagy bulgurt – főzöl, sós víz helyett használj alaplevet, leírhatatlan a különbség. Arról nem is beszélve, hogy így a fűszerezésen sem kell majd annyit gondolkodnod.

Zöldséget párolsz? Ha alaplé fölött teszed, a zöldségek sokkal zamatosabbak lesznek!

Töltött édesburgonya zöldségekkel recept

Töltött édesburgonya zöldségekkel

Próbáld ki alaplével!
Megnézem a receptet

A MAGGI Zöldséges, Csirkés és Marhás Házias levesalapok változatosan és egyszerűen használhatók, sűrű, mézhez hasonló állaguknak köszönhetően könnyen adagolhatók, pasztörizálással tartósítjuk őket, és hűtőben, bontva is elállnak két hétig, hogy bármikor kéznél legyenek. Ugye most már te is látod, miért jó, ha mindig van otthon belőlük?

Próbáld ki a MAGGI Házias levesalapokat!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET