A MAGGI Magyaros Gulyásleveskocka hamisítatlan magyaros ízvilágot és gyönyörű piros színt ad az ételeknek. Különösen ajánljuk gulyásleves, bableves, székelykáposzta, babgulyás és bográcsgulyás készítéséhez.
Minden MAGGI termék szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
#okostipp: A gulyásleves karakterét a fűszerpaprika és a kömény adja, ami a MAGGI Magyaros Gulyásleveskockát is egyedivé teszi.
Kiszerelések: 60g (6db), 120g (12db)
pálmazsír (pálmazsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), kukoricakeményítő, maltodextrin, étkezési só, őrült fűszerek (pirospaprika 6%, köménymag), ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát), szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só), aroma, szárított fokhagyma koncentrátum 0,8% (fokhagyma koncentrátum, maltodextrin), színezékek (karamell,paprikakivonat), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
A %-os értékek az összetevők termékben jelen lévő mennyiségét jelentik.
Tartalmazhat GLUTÉNT, TEJET, TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
| 100ml-ben | Egy adagban (150 ml) | RI %* | |
|---|---|---|---|
| Energia |
112 kJ 27 kcal |
167 kJ 40 kcal |
2 % |
| Zsír | 1.5 g | 2.3 g | 3 % |
| amelyből telített zsír | 0.9 g | 1.4 g | 7 % |
| Szénhidrát | 2.7 g | 4 g | 2 % |
| amelyből cukrok | 0.2 g | 0.3 g | 0 % |
| Rost | 0.2 g | 0.3 g | |
| Fehérje | 0.5 g | 0.7 g | 1 % |
| Só | 1.3 g | 2.1 g | 35 % |
| Allergének | Direkt allergének | Keresztszennyeződésből származó allergén |
|---|---|---|
| Glutén |
nem
|
igen |
| Tej |
nem
|
igen |
| Szója |
nem
|
igen |
| Zeller |
nem
|
igen |
| Diófélék |
nem
|
nem |
| Földimogyoró |
nem
|
nem |
| Halak |
nem
|
igen |
| Rákfélék |
nem
|
nem |
| Szezámmag |
nem
|
nem |
| Kén-dioxid |
nem
|
nem |
| Mustár |
nem
|
nem |
| Puhatestűek |
nem
|
nem |
| Csillagfürt |
nem
|
nem |
| Tojás |
nem
|
igen |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
Adj 3 dl vízhez 2 db kockát, hogy a pirospaprikával és a harmonikus fűszerezettséggel megalapozd ételeid sikerét.