Az olasz konyha remekei közül a MAGGI családban is megtalálható a tejszínes Carbonara alap, melynek könnyű, lágy krémje a sonka hozzáadásával mindenkit rabul ejt. Bon appetito!
A MAGGI Carbonara alapban a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot, melyet az őrölt szerecsendió, a fehérbors és az oregánó tesz még karakteresebbé.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
A termék pálmaolaj és hozzáadott színezék hozzáadása nélkül készül, kizárólag természetes aromát tartalmaz.
Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 30 g
Próbáld ki a többi megújult MAGGI alapot is!
BÚZALISZT, sovány TEJPOR, szárított zöldségek*(vöröshagyma 7,6%, fokhagymapor 3%), burgonyakeményíto*, füstölt sertésszalonna zsír* (füstölt sertészsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), tojássárgájapor, természetes aromák*, jódozott só, fűszerek* (őrölt szerecsendió, őrölt fehérbors 0,5%, oregánó), szárított petrezselyemlevél* 0,9%.
Tartalmazhat SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
*Természetes összetevők.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1689 kJ 401 kcal |
1839 kJ 440 kcal |
22 % |
Zsír | 11.6 g | 10.5 g | 15 % |
- amelyből telített zsír | 4.3 g | 2.5 g | 12 % |
Szénhidrát | 56.6 g | 63.8 g | 25 % |
- amelyből cukrok | 11.8 g | 5.5 g | 6 % |
Rost | 4 g | 3.3 g | - |
Fehérje | 15.6 g | 22 g | 44 % |
Só | 5 g | 0.91 g | 15 % |
Allergének | Direkt allergének | Keresztszennyeződésből származó allergén |
---|---|---|
Glutén |
igen
|
nem |
Tej |
igen
|
nem |
Szója |
nem
|
igen |
Zeller |
nem
|
igen |
Diófélék |
nem
|
nem |
Földimogyoró |
nem
|
nem |
Halak |
nem
|
igen |
Rákfélék |
nem
|
nem |
Szezámmag |
nem
|
nem |
Kén-dioxid |
nem
|
nem |
Mustár |
nem
|
nem |
Puhatestűek |
nem
|
nem |
Csillagfürt |
nem
|
nem |
Tojás |
igen
|
nem |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
Hozzávalók és elkészítési javaslat: